stelios18120 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Η ψυχακιας το κάνε Η κάποιος για χαβαλε ώστε να τρομάζει τον κόσμο. Δεν βλέπω χρηστικό λόγω σε αυτό.
Thulogur Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κακούργοι Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από Thulogur
lek88 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, yannis27gr είπε Καποιος έχει δέσει, για την ακρίβεια σφιχτοδέσει, αυτή την κούκλα. Τι ρόλο εξυπηρετεί δεν έχω ιδέα αλλά σκιάζομαι κάθε φορά που τη βλέπω (προσπάθησα μια να την κατεβάσω αλλά όπως είπα την έχει δέσει πολύ γερα, πρέπει να πάω με ψαλίδι). Αλλά για να μπήκε σε τέτοιο κόπο είναι απλά κάποιος ψυχάκιας ή έχει λειτουργικό ρόλο π.χ. ορίζει βοσκοτόπι κι αν την βγάλω του κάνω ζημιά; Κάθε υπόδειξη δεκτή Το μυαλό μου παει σε βουντού!!
wizzy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) @yannis27gr: Ε, η αρχή είναι... Σε κάποια φάση θα γίνει όπως αυτό. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από wizzy
Tragic! Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, yannis27gr είπε Καποιος έχει δέσει, για την ακρίβεια σφιχτοδέσει, αυτή την κούκλα. Τι ρόλο εξυπηρετεί δεν έχω ιδέα αλλά σκιάζομαι κάθε φορά που τη βλέπω (προσπάθησα μια να την κατεβάσω αλλά όπως είπα την έχει δέσει πολύ γερα, πρέπει να πάω με ψαλίδι). Αλλά για να μπήκε σε τέτοιο κόπο είναι απλά κάποιος ψυχάκιας ή έχει λειτουργικό ρόλο π.χ. ορίζει βοσκοτόπι κι αν την βγάλω του κάνω ζημιά; Κάθε υπόδειξη δεκτή Καλά, εσύ καλού κακού μη την ακουμπήσεις γιατί το κόβω κάθε πανσέληνο να νιώθεις καναδυο σουβλιές στην κεφαλή και τα πλευρά.
Ntinaras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, coffeex είπε Καντο και με hdmi τωρα... 3
tarantules Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Καντο και με hdmi τωρα... Με ΗDMI δεν μπορεί , αλλά μπορεί με Display port.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις