Pa0ki Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, agamoi-thytai είπε Σε κάποιο πάρκο λέει στη νότια Κορέα. Πηγή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LongTom είπε Τιμάν όσους τους βοήθησαν πόλεμο της Κορέας. Υπήρχαν κατά καιρούς και άλλες εκδηλώσεις και μνημεία, όπως άλλωστε για όλους τους του ΟΗΕ που πήγαν εκεί και πολέμησαν. Tους όποιους δεν τους ξέχασαν ποτέ και τους τιμήσαν επανελλημένως για δεκαετίες(συνεχίζουν ακόμα...).Είχα γνωρίσει έναν και κατά καιρούς ερχόντουσαν ευχετήριες κάρτες,επιστολές και διάφορα δωράκια.Μέχρι και ηλεκτρικές κουβέρτες έχουν στείλει Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Muchacho 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 55 λεπτά πριν, Muchacho είπε Tους όποιους δεν τους ξέχασαν ποτέ και τους τιμήσαν επανελλημένως για δεκαετίες(συνεχίζουν ακόμα...).Είχα γνωρίσει έναν και κατά καιρούς ερχόντουσαν ευχετήριες κάρτες,επιστολές και διάφορα δωράκια.Μέχρι και ηλεκτρικές κουβέρτες έχουν στείλει Ο πρώτος ξάδερφος του παππού μου πολεμησε εκεί, γύρισε πίσω σωος και έγινε και διευθύντης ενός καταστήματος εθνικής τράπεζας. . βύσμα αμερικάνικο καλό για εποχή. Γνώσεις δημοτικού που δεν είχε τελειώσει λόγω Β παγκόσμιου όπως ο παππούς μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, coffeex είπε Ξέχασε το ΚΑΤΕ ΣΑΡ και το ΤΣΟΝΙ ΓΟΚΕΡ! Γαμώ τη μάνα του για ελληνικά ρε πούστη.... Ούτε αλβανός το '93 τέτοια ορθογραφία... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, De@th L0rd είπε Ξέχασε το ΚΑΤΕ ΣΑΡ και το ΤΣΟΝΙ ΓΟΚΕΡ! Γαμώ τη μάνα του για ελληνικά ρε πούστη.... Ούτε αλβανός το '93 τέτοια ορθογραφία... Αν κρινω απ τις τιμες ειναι πολυ παλια,αρα κανενας παππουλης θα ειναι κ οπως κ ο δικος μου η κατοχη τους στερησε οχι μονο το σχολειο αλλα κ πολλα αλλα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, xrist0s4 είπε Αν κρινω απ τις τιμες ειναι πολυ παλια,αρα κανενας παππουλης θα ειναι κ οπως κ ο δικος μου η κατοχη τους στερησε οχι μονο το σχολειο αλλα κ πολλα αλλα. Πιθανόν κάτι τέτοιο θα ισχύει αλλά ξέρω και νέους ανθρώπους που γράφουν και χειρότερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μood of the day 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
braxamiotis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rockavlon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, xrist0s4 είπε Αν κρινω απ τις τιμες ειναι πολυ παλια,αρα κανενας παππουλης θα ειναι κ οπως κ ο δικος μου η κατοχη τους στερησε οχι μονο το σχολειο αλλα κ πολλα αλλα. 99.9 % ειναι απο ΚΨΜ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Καποιος έχει δέσει, για την ακρίβεια σφιχτοδέσει, αυτή την κούκλα. Τι ρόλο εξυπηρετεί δεν έχω ιδέα αλλά σκιάζομαι κάθε φορά που τη βλέπω (προσπάθησα μια να την κατεβάσω αλλά όπως είπα την έχει δέσει πολύ γερα, πρέπει να πάω με ψαλίδι). Αλλά για να μπήκε σε τέτοιο κόπο είναι απλά κάποιος ψυχάκιας ή έχει λειτουργικό ρόλο π.χ. ορίζει βοσκοτόπι κι αν την βγάλω του κάνω ζημιά; Κάθε υπόδειξη δεκτή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις