Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Snoob είπε
Image may contain: text

Ένα πράγμα που μου έμαθε ο στρατός είναι: Τετάρτη μπαίνει, βδομάδα βγαίνει. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, agamoi-thytai είπε

Σε κάποιο πάρκο λέει στη νότια Κορέα.

28577710_555928998122599_667314346410781

Τιμάν όσους τους βοήθησαν πόλεμο της Κορέας.

Υπήρχαν κατά καιρούς και άλλες εκδηλώσεις και μνημεία, όπως άλλωστε για όλους τους του ΟΗΕ που πήγαν εκεί και πολέμησαν.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LongTom είπε

Τιμάν όσους τους βοήθησαν πόλεμο της Κορέας.

Υπήρχαν κατά καιρούς και άλλες εκδηλώσεις και μνημεία, όπως άλλωστε για όλους τους του ΟΗΕ που πήγαν εκεί και πολέμησαν.

Tους όποιους δεν τους ξέχασαν ποτέ και τους τιμήσαν επανελλημένως για δεκαετίες(συνεχίζουν ακόμα...).Είχα γνωρίσει έναν και κατά καιρούς ερχόντουσαν ευχετήριες κάρτες,επιστολές και διάφορα δωράκια.Μέχρι και ηλεκτρικές  κουβέρτες έχουν στείλει:D

Επεξ/σία από Muchacho
  • Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Muchacho είπε

Tους όποιους δεν τους ξέχασαν ποτέ και τους τιμήσαν επανελλημένως για δεκαετίες(συνεχίζουν ακόμα...).Είχα γνωρίσει έναν και κατά καιρούς ερχόντουσαν ευχετήριες κάρτες,επιστολές και διάφορα δωράκια.Μέχρι και ηλεκτρικές  κουβέρτες έχουν στείλει:D

Ο πρώτος ξάδερφος του παππού μου πολεμησε εκεί, γύρισε πίσω σωος και έγινε και διευθύντης ενός καταστήματος εθνικής τράπεζας. . βύσμα αμερικάνικο καλό για εποχή. Γνώσεις δημοτικού που δεν είχε τελειώσει λόγω Β παγκόσμιου όπως ο παππούς μου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, coffeex είπε

28279578_10155803455586348_5961171815780

Ξέχασε το ΚΑΤΕ ΣΑΡ και το ΤΣΟΝΙ ΓΟΚΕΡ!

Γαμώ τη μάνα του για ελληνικά ρε πούστη.... Ούτε αλβανός το '93 τέτοια ορθογραφία...

• Confused 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...