scullyist Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Mιας και είχα την τιμή να βρεθεί στο διάβα μου αυτή η γαματοσύνη της φύσης, λέω πως του αξίζουν του μάγκα* τουλάχιστον "15' δημοσιότητας" lol *ως 3χρωμο+ και -κυρίως- tortoise, οι πιθανότητες λένε πως είναι θηλυκό, παρά την gingero-τραμπουκόφατσα που είναι συνήθως αρσενικά... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από scullyist 11
CyBeR_RaBBiT Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, scullyist είπε Mιας και είχα την τιμή να βρεθεί στο διάβα μου αυτή η γαματοσύνη της φύσης, λέω πως του αξίζουν του μάγκα τουλάχιστον "15' δημοσιότητας" lol
scullyist Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ^ Να πας σε pc με νορμάλ οθόνη, που βγάζετε τα μάτια σας από το κινητό/τάμπλετ ετα: τσεκαρα κι απο κινητό, μια χαρά είναι μωρέ... Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από scullyist
McNerd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 45 λεπτά πριν, scullyist είπε Mιας και είχα την τιμή να βρεθεί στο διάβα μου αυτή η γαματοσύνη της φύσης, λέω πως του αξίζουν του μάγκα τουλάχιστον "15' δημοσιότητας" lol Γα(μα)τος! Φοράει Σμόκιν; (πάντως και σε μένα από λαπτοπ είναι a cat for ants )
scullyist Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, McNerd είπε Γα(μα)τος! Φοράει Σμόκιν; (πάντως και σε μένα από λαπτοπ είναι a cat for ants ) Άντε, έβαλα τη μεγαλύτερη. Είπα να το αποφύγω γιατί είναι meh η ανάλυση αλλά αφού λυσσάξατε... =p (no joke, όταν τον πήρε το μάτι μου από μακριά, λέω τι στο διάολο του φορέσανε του γατιού... ε, όταν πλέον έφτασα κοντά έπαθα ζαβλαμά lol) Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από scullyist 1
Highlander Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από Highlander 4
opera Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, McNerd είπε Μη ξεχάσεις αυτά. Spoiler Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από opera 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις