Pa0ki Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Federacion είπε Ρε συνΠΑΟΚτση τι σκατοψυχιά δλδ... Και για 0.25 και για 0.30 να ψάχνουν στα σκουπίδια άνθρωποι φτωχοί είναι και το παλεύουν! Δλδ ποιος από εδώ μέσα θα ήθελε αυτό το "επάγγελμα";;;;;;; Γιατί σκατοψυχιά ρε ΠΑΟΚΑΡΑ, τι είπα? Απλά διευκρίνισα τι ακριβώς κάνουν, ούτε θέση πήρα Οι συντριπτική πλειοψηφία που μαζεύει μπουκάλια είναι είτε ηλικιωμένοι συνταξιούχοι είτε άτομα που ζουν με επιδόματα και προτιμούν να συμπληρώνουν το εισόδημά τους με αυτόν τον τρόπο αντί να δουλέψουν Προσωπικά ξέρω άτομο(Ελληνίδα) που παίρνει 1500€ σύνταξη αλλά όπου δει pfand τρέχει να μαζέψει 1
Federacion Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Pa0ki είπε Γιατί σκατοψυχιά ρε ΠΑΟΚΑΡΑ, τι είπα? Απλά διευκρίνισα τι ακριβώς κάνουν, ούτε θέση πήρα Οι συντριπτική πλειοψηφία που μαζεύει μπουκάλια είναι είτε ηλικιωμένοι συνταξιούχοι είτε άτομα που ζουν με επιδόματα και προτιμούν να συμπληρώνουν το εισόδημά τους με αυτόν τον τρόπο αντί να δουλέψουν Προσωπικά ξέρω άτομο(Ελληνίδα) που παίρνει 1500€ σύνταξη αλλά όπου δει pfand τρέχει να μαζέψει Ρε συ αδερφέ, πραγματικά αν υπάρχει αυτή η περίπτωση είναι μια στο εκατομμύριο... βλέπουμε κ στη χώρα μας τους ρακοσυλλέκτες..
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μeanwhile in Eρμού Μeanwhile in a greek beach Σόριζ αν έχουν ξαναμπεί :ρ Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από TriLoBiTe 1 1
maarinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Την ώρα μέσα μου που δώσαμε διακαιώματα στα θηλυκά. Από ψυχίατρο και μετά δικαιώματα. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από maarinos 1
Tenshi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η αρπαγμένη, ο πάπαρος και τα σημάδια απο κολλημένες τσίχλες στον πεζόδρομο της Ερμού.Πιο σουρεάλ δέν γίνεται. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από Tenshi 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό δεν έπρεπε να πηγαίνει στο -5? Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις