Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απορώ , υπάρχη σχολή που βγαίνεις τέτοιος ? ( αντε πες για το εκπαιδευτης σκύλων που εχει αλλος δημος να το δεχτω-καταπιω χααχχα]

attachicon.gif Capture.JPG

Yπάρχει ΙΕΚ και μάλιστα δημοσιο.

Σε κάποιες χωρες θεωρείται επιστήμη.

Και το ωραίο ειναι οτι βρισκεις απευθείας εργασία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

aeen4p5_700b.jpg

Εγω θελω να σχολιάσω κάτι αλλο. Στην Ελλάδα με ωροκάματο  9,25 δολλάρια πλεον θεωρείσαι προνομιούχος προς βολεμένος.

Σε άλλες χώρες θεωρείσαι πλούσιος

• Like 4

Εγω θελω να σχολιάσω κάτι αλλο. Στην Ελλάδα με ωροκάματο  9,25 δολλάρια πλεον θεωρείσαι προνομιούχος προς βολεμένος.

Ειναι gross pay, $9.25 before tax, health insurance, 401(k) and other deductions, δηλαδη ψιχουλα.

Ειναι gross pay, $9.25 before tax, health insurance, 401(k) and other deductions, δηλαδη ψιχουλα.

Και δω το ιδιο ειναι. 9 βγαινει κατα μο. Φυσικα απο αυτα βγαζουμε τα 46% για την δημοσια δωρεαν υγεια/ασφαλεια

Εγω θελω να σχολιάσω κάτι αλλο. Στην Ελλάδα με ωροκάματο 9,25 δολλάρια πλεον θεωρείσαι προνομιούχος προς βολεμένος.

Έτσι ακριβώς φίλος στην Ολλανδία ξεκίνησε ως ανιδεικευτος σε house keeping με 9€ την ώρα. Δούλευε 9-10 ωρες έβγαζε αρκετά σε σχέση με εδώ. Αμα θες εκεί πληρώνεις ασφάλιση που είναι 86€ τον μήνα αν θυμάμαι καλά. Άλλο 5,60 με κρατήσεις 4,20 που έβγαζα εγώ άλλο 10,κάτι που γίνεται 9.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...