Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Personalized ads λέγεται, κρύβε λόγια.

Αυτός είναι ο υπολογιστής στη δουλειά και δεν μπαίνω μόνο εγώ! :-D

Άσε που αν είναι να ασχολούμαι με την γυναίκα 4 ώρες το βράδυ την κάτσαμε!

Τόσα addons στον FF, ούτε ένα για ads? :P

Έχω και το ublock αν δεις πάνω αλλά το έχω disable για το insomnia για στήριξη..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

To per capita (ανα κεφαλήν εισόδημα) είναι σημαντικό γιατί  αν ήταν απλά συνολικό χρέος εμείς δεν θα φαινόμασταν καν στην εικόνα...

Ποιος είναι όμως ο ζητιάνος και ο αχαΐρευτος του κόσμου αν ρωτήσεις τον μέσο άνθρωπο ? The Greek Gibs...  :P

Τα κερατιάτικα των αμερικάνων πληρώνουμε και τρωγόμαστε και μεταξύ μας μια χαρά μας δουλεύουν σαν(?) να ήμασταν τσομπάνιδες.

Θα τα βλέπει αυτά ο Περικλής ή ο Κολοκοτρώνης και θα τους γυρίζουν τα άντερα εκει που είναι... ο Μέγας Αλέξανδρος ήδη το παίζει FYROM και ότι δεν μας ξέρει :P

To per capita (ανα κεφαλήν εισόδημα) είναι σημαντικό γιατί  αν ήταν απλά συνολικό χρέος εμείς δεν θα φαινόμασταν καν στην εικόνα...

Ποιος είναι όμως ο ζητιάνος και ο αχαΐρευτος του κόσμου αν ρωτήσεις τον μέσο άνθρωπο ? The Greek Gibs...  :P

Τα κερατιάτικα των αμερικάνων πληρώνουμε και τρωγόμαστε και μεταξύ μας μια χαρά μας δουλεύουν σαν(?) να ήμασταν τσομπάνιδες.

Θα τα βλέπει αυτά ο Περικλής ή ο Κολοκοτρώνης και θα τους γυρίζουν τα άντερα εκει που είναι... ο Μέγας Αλέξανδρος ήδη το παίζει FYROM και ότι δεν μας ξέρει :P

Αναφερει το χρεος γενικης κυβερνησης δια του αριθμου των κατοικων της χωρας χωρις να λαμβανει υποψιν την παραγωγικη δυνατοτητα και τα περιουσιακα στοιχεια της. Ειμαστε μια απο τις πιο υπερχρεωμενες χωρες του κοσμου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...