Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω αυτο που ξερω ( ο θειος μου μενει μαντρα αλλα ψηλα ) ειναι οτι εδψ και 21 μερες μονο η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εχει στειλει ανθρωπους, ρουχα, ειδη διαβιωσης, μηχανηματα απεγλωβισμου, σκαπτικα, τροφιμα κτλ.. οι υπολοιποι οι " ανθρωπιστες" οι φραγκατοι που ειναι ? το κρατος που ειναι? αλλα ετσι ο τυφλος οπαδισμος και το σανο κερδιζει τα παντα ε

Ένας ο Ολυμπιακός και μία η Νασιονάλ Μεντεγίν. Σε ανθρωπισμό, μπροστά τους όλοι οι υπόλοιποι είναι "σκόνη". B)

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

• Super Moderators

Ψηφίζουν γμτ.

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, το να μην ξέρεις ότι έχει πεθάνει και να εύχεσαι χρόνια πολλά ή να το ξέρεις και να εύχεσαι πάλι?

• Like 4

Ο τελευταίος είναι σίγουρα τρολ. Δεν γίνεται να ξέρει την "ικουμενει" και να έχει κάνει ότι ορθογραφικό λάθος μπορεί να γίνει σε κάθε λέξη.

Η μονή λέξη χωρίς ορθογραφικό λάθος είναι "τερατα" που όμως είναι λάθος λέξη.

Μάλλον το κάνει για να κοροϊδέψει (τρολάρει) τους άλλους που εύχονται στα αλήθεια "χρόνια πολλά" στον Καζαντζάκη. Τελικά μάλλον δεν το ξέρουν και όλοι ότι ο Καζαντζάκης δεν ζεί πια (εδώ και πολλά χρόνια).

Ο τελευταίος είναι σίγουρα τρολ. Δεν γίνεται να ξέρει την "ικουμενει" και να έχει κάνει ότι ορθογραφικό λάθος μπορεί να γίνει σε κάθε λέξη.

Η μονή λέξη χωρίς ορθογραφικό λάθος είναι "τερατα" που όμως είναι λάθος λέξη.

Μάλλον το κάνει για να κοροϊδέψει (τρολάρει) τους άλλους που εύχονται στα αλήθεια "χρόνια πολλά" στον Καζαντζάκη. Τελικά μάλλον δεν το ξέρουν και όλοι ότι ο Καζαντζάκης δεν ζεί πια (εδώ και πολλά χρόνια).

Το "Χρόνια" πάντως το έγραψε σωστά!

Το ωραίο όμως της υπόθεσης είναι τα 27 like που πήρε. :shock:

Εμένα πάντως μου άρεσε η διαφήμιση της google ads στο insomnia χτες.

nEg9Az.jpg

• Like 26

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...