Joe-4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 εγω αυτο που ξερω ( ο θειος μου μενει μαντρα αλλα ψηλα ) ειναι οτι εδψ και 21 μερες μονο η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εχει στειλει ανθρωπους, ρουχα, ειδη διαβιωσης, μηχανηματα απεγλωβισμου, σκαπτικα, τροφιμα κτλ.. οι υπολοιποι οι " ανθρωπιστες" οι φραγκατοι που ειναι ? το κρατος που ειναι? αλλα ετσι ο τυφλος οπαδισμος και το σανο κερδιζει τα παντα ε Ένας ο Ολυμπιακός και μία η Νασιονάλ Μεντεγίν. Σε ανθρωπισμό, μπροστά τους όλοι οι υπόλοιποι είναι "σκόνη". 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
braxamiotis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ψηφίζουν γμτ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ψηφίζουν γμτ. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, το να μην ξέρεις ότι έχει πεθάνει και να εύχεσαι χρόνια πολλά ή να το ξέρεις και να εύχεσαι πάλι? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilk Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ο τελευταίος είναι σίγουρα τρολ. Δεν γίνεται να ξέρει την "ικουμενει" και να έχει κάνει ότι ορθογραφικό λάθος μπορεί να γίνει σε κάθε λέξη. Η μονή λέξη χωρίς ορθογραφικό λάθος είναι "τερατα" που όμως είναι λάθος λέξη. Μάλλον το κάνει για να κοροϊδέψει (τρολάρει) τους άλλους που εύχονται στα αλήθεια "χρόνια πολλά" στον Καζαντζάκη. Τελικά μάλλον δεν το ξέρουν και όλοι ότι ο Καζαντζάκης δεν ζεί πια (εδώ και πολλά χρόνια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manjaro Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ψηφίζουν γμτ. sssssssssssssssssshhhhhhhhhhhh εύχονται στην σελίδα χρόνια πολλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ο τελευταίος είναι σίγουρα τρολ. Δεν γίνεται να ξέρει την "ικουμενει" και να έχει κάνει ότι ορθογραφικό λάθος μπορεί να γίνει σε κάθε λέξη. Η μονή λέξη χωρίς ορθογραφικό λάθος είναι "τερατα" που όμως είναι λάθος λέξη. Μάλλον το κάνει για να κοροϊδέψει (τρολάρει) τους άλλους που εύχονται στα αλήθεια "χρόνια πολλά" στον Καζαντζάκη. Τελικά μάλλον δεν το ξέρουν και όλοι ότι ο Καζαντζάκης δεν ζεί πια (εδώ και πολλά χρόνια). Το "Χρόνια" πάντως το έγραψε σωστά! Το ωραίο όμως της υπόθεσης είναι τα 27 like που πήρε. Εμένα πάντως μου άρεσε η διαφήμιση της google ads στο insomnia χτες. 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Κάποιος έχει λιώσει στις τσόντες μου φαίνεται... 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Personalized ads λέγεται, κρύβε λόγια. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα πάντως μου άρεσε η διαφήμιση της google ads στο insomnia χτες. Τόσα addons στον FF, ούτε ένα για ads? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Του δίνουν και καταλαβαίνει οι insomniacs :p Χχχαχα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allokotos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις