agamoi-thytai Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Αν είναι πραγματικό, είναι Θεούλης, απλα. 3
De@th L0rd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Αν είναι πραγματικό, είναι Θεούλης, απλα.Γιατί να μην είναι πραγματικο; Είναι γνωστά τα παμπλικ για την συμπεριφορά απέναντι στον εργαζόμενο και μερικο τα υποστηρίζουν κιόλας εδω. 1
saxos55 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Εννοεί πως το Εκτός Παρασκευής ισχύει εκτός αν το διαβάζεις Τετάρτη οπότε δεν ισχύει. Δηλαδή τις Τετάρτες αν διαβάσεις το σημείωμα που λέει «Κάθε Παρασκευή» αυτό δεν ισχύει και μπορείς να εξυπηρετηθείς παρότι δεν είναι Παρασκευή και είναι Τετάρτη. Αυτό ακριβώς 4
CheOnWeb Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Εννοεί πως το Εκτός Παρασκευής ισχύει εκτός αν το διαβάζεις Τετάρτη οπότε δεν ισχύει. Δηλαδή τις Τετάρτες αν διαβάσεις το σημείωμα που λέει «Κάθε Παρασκευή» αυτό δεν ισχύει και μπορείς να εξυπηρετηθείς παρότι δεν είναι Παρασκευή και είναι Τετάρτη. Αυτό ακριβώς Θωμά εσύ;
Hellaslover Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Εννοεί πως το Εκτός Παρασκευής ισχύει εκτός αν το διαβάζεις Τετάρτη οπότε δεν ισχύει. Δηλαδή τις Τετάρτες αν διαβάσεις το σημείωμα που λέει «Κάθε Παρασκευή» αυτό δεν ισχύει και μπορείς να εξυπηρετηθείς παρότι δεν είναι Παρασκευή και είναι Τετάρτη. Αυτό ακριβώς Διαβασα καμια 10αρια φορες και προσπαθουσα να καταλαβω τι λες. Μετα καταλαβα δεν ηταν σοβαρη απαντηση. Τωρα χανω το χρονο μου να γραφω αυτο Μου φαγες τα νιατα μου ρε 3
Hellaslover Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 ΔΗ περίπου 1000μ Οταν δουλευεις σε πυργο ελεγχου, αλλα σου στελνει μηνυμα και λεει ειναι μονη της... 4
Ιάσωνbitc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 ΔΗ περίπου 1000μ Υπάρχει link με το τί ακριβώς έγινε?
eliasjuve Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Εκτός της τέταρτης Παρασκευής εννοεί. Μέχρι τρεις Παρασκευές το μήνα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις