Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Αν είναι πραγματικό, είναι Θεούλης, απλα.

Γιατί να μην είναι πραγματικο; Είναι γνωστά τα παμπλικ για την συμπεριφορά απέναντι στον εργαζόμενο και μερικο τα υποστηρίζουν κιόλας εδω.
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοεί πως το Εκτός Παρασκευής ισχύει εκτός αν το διαβάζεις Τετάρτη οπότε δεν ισχύει.

Δηλαδή τις Τετάρτες αν διαβάσεις το σημείωμα που λέει «Κάθε Παρασκευή» αυτό δεν ισχύει και μπορείς να εξυπηρετηθείς παρότι δεν είναι Παρασκευή και είναι Τετάρτη.

Αυτό ακριβώς

• Like 4

Εννοεί πως το Εκτός Παρασκευής ισχύει εκτός αν το διαβάζεις Τετάρτη οπότε δεν ισχύει.

Δηλαδή τις Τετάρτες αν διαβάσεις το σημείωμα που λέει «Κάθε Παρασκευή» αυτό δεν ισχύει και μπορείς να εξυπηρετηθείς παρότι δεν είναι Παρασκευή και είναι Τετάρτη.

Αυτό ακριβώς

Θωμά εσύ;

Αυτό ακριβώς

Διαβασα καμια 10αρια φορες και προσπαθουσα να καταλαβω τι λες. Μετα καταλαβα δεν ηταν σοβαρη απαντηση. Τωρα χανω το χρονο μου να γραφω αυτο

Μου φαγες τα νιατα μου ρε

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...