pournaras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Πρόκειται απλώς για τον εκεί ιθαγενή μαλάκα. Τέτοια έχουνε, τέτοια σκοτώνουν. Σε κυνηγετική έξοδο στην Ελλάδα προ δεκαετίας, είδα «κυνηγό» να αδειάζει την καραμπίνα στοχεύοντας ένα ιπτάμενο αριστούργημα (έναν αετό που πρέπει να είχε ίσα με 2 μέτρα άνοιγμα φτερών). Μια μάντρα τού έκλασε βέβαια, αφού η απόσταση ήταν μεγάλη, αλλά το κόκκινο ανθρωπάκι μέσα στο κεφάλι μου πραγματικά με πίεζε να δοκιμάσω τη δική μου καραμπίνα πάνω στον ηλίθιο. Πας φυλακή για τον καραγκιόζη όμως; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Πρόκειται απλώς για τον εκεί ιθαγενή μαλάκα. Τέτοια έχουνε, τέτοια σκοτώνουν. Σε κυνηγετική έξοδο στην Ελλάδα προ δεκαετίας, είδα «κυνηγό» να αδειάζει την καραμπίνα στοχεύοντας ένα ιπτάμενο αριστούργημα (έναν αετό που πρέπει να είχε ίσα με 2 μέτρα άνοιγμα φτερών). Μια μάντρα τού έκλασε βέβαια, αφού η απόσταση ήταν μεγάλη, αλλά το κόκκινο ανθρωπάκι μέσα στο κεφάλι μου πραγματικά με πίεζε να δοκιμάσω τη δική μου καραμπίνα πάνω στον ηλίθιο. Πας φυλακή για τον καραγκιόζη όμως; Υποτίθεται οτι αυτός δεν ειναι κυνηγός και οτι το σκότωσε το σκυλί [ακουσε θόρυβο τα ξημερώματα και πετάχτηκε έξω και βρήκε το σκυλί απο επανω]. Επίσης Μην είσαστε προκατειλημμένοι. Χαλαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Υποτίθεται οτι αυτός δεν ειναι κυνηγός και οτι το σκότωσε το σκυλί [ακουσε θόρυβο τα ξημερώματα και πετάχτηκε έξω και βρήκε το σκυλί απο επανω]. Επίσης Μην είσαστε προκατειλημμένοι. Χαλαρά. Sounds pron to me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis@ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Υποτίθεται οτι αυτός δεν ειναι κυνηγός και οτι το σκότωσε το σκυλί [ακουσε θόρυβο τα ξημερώματα και πετάχτηκε έξω και βρήκε το σκυλί απο επανω]. Το υπογραμμισμένο από πού προκύπτει; Εγώ βλέπω έναν τύπο να επιδεικνύει με υπερηφάνεια ένα σκοτωμένο άγριο ζώο το οποίο, εκτός όλων των άλλων - με σημαντικότερο το ότι ούτε απειλή αποτελεί, ούτε ...τρώγεται - πιθανότατα απαγορεύεται να σκοτώσεις. Τι σημασία έχει το αν είναι κυνηγός ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Child_In_Time Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Site: Ο Λάντισλαβ Ράντα ακούει το ποδόσφαιρο 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Κάηκε όντως η κάμερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Το υπογραμμισμένο από πού προκύπτει; Εγώ βλέπω έναν τύπο να επιδεικνύει με υπερηφάνεια ένα σκοτωμένο άγριο ζώο το οποίο, εκτός όλων των άλλων - με σημαντικότερο το ότι ούτε απειλή αποτελεί, ούτε ...τρώγεται - πιθανότατα απαγορεύεται να σκοτώσεις. Τι σημασία έχει το αν είναι κυνηγός ή όχι; εγω βλεπω καποιον που δεν θελει να το αγγιξει αμεση οχι, εμμεση [για το κοπαδι] ισως το υπογραμμισμενο ειναι οι πληροφοριες που υπαρχουν δινεστε in other news Sounds pron to me εχει δει σκυλι που να τρωει ζωντανα πραγματα; offtopic off 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Αυτό πάντα με προβληματίζει έξω... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ανοιγε την με ενα κομματι χαρτι ή με τον αγκωνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 και μετα να αρχιζει να παταει πανω στην λεκανη για να ουρησει; in other news 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ανοιγε την με ενα κομματι χαρτι ή με τον αγκωνα Αυτό κάνω lol. Υπάρχει ένα θέμα όμως τι να κάνεις ο τελευταίος κάδος είναι μέσα από τη πόρτα, το κρατάς πεσκέσι για το τραπέζι το βρωμόχαρτο; As a european: 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Κάηκε όντως η κάμερα; δεν καίγονται έτσι οι κάμερες οι ψηφιακές.και τον ήλιο να βγάλεις φωτο δε παθαίνουν τίποτα. τρολλιά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις