Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόκειται απλώς για τον εκεί ιθαγενή μαλάκα. Τέτοια έχουνε, τέτοια σκοτώνουν. Σε κυνηγετική έξοδο στην Ελλάδα προ δεκαετίας, είδα «κυνηγό» να αδειάζει την καραμπίνα στοχεύοντας ένα ιπτάμενο αριστούργημα (έναν αετό που πρέπει να είχε ίσα με 2 μέτρα άνοιγμα φτερών). Μια μάντρα τού έκλασε βέβαια, αφού η απόσταση ήταν μεγάλη, αλλά το κόκκινο ανθρωπάκι μέσα στο κεφάλι μου πραγματικά με πίεζε να δοκιμάσω τη δική μου καραμπίνα πάνω στον ηλίθιο. Πας φυλακή για τον καραγκιόζη όμως;  

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Πρόκειται απλώς για τον εκεί ιθαγενή μαλάκα. Τέτοια έχουνε, τέτοια σκοτώνουν. Σε κυνηγετική έξοδο στην Ελλάδα προ δεκαετίας, είδα «κυνηγό» να αδειάζει την καραμπίνα στοχεύοντας ένα ιπτάμενο αριστούργημα (έναν αετό που πρέπει να είχε ίσα με 2 μέτρα άνοιγμα φτερών). Μια μάντρα τού έκλασε βέβαια, αφού η απόσταση ήταν μεγάλη, αλλά το κόκκινο ανθρωπάκι μέσα στο κεφάλι μου πραγματικά με πίεζε να δοκιμάσω τη δική μου καραμπίνα πάνω στον ηλίθιο. Πας φυλακή για τον καραγκιόζη όμως;

Υποτίθεται οτι αυτός δεν ειναι κυνηγός και οτι το σκότωσε το σκυλί [ακουσε θόρυβο τα ξημερώματα και πετάχτηκε έξω και βρήκε το σκυλί απο επανω].

Επίσης

Μην είσαστε προκατειλημμένοι.

Χαλαρά.

Υποτίθεται οτι αυτός δεν ειναι κυνηγός και οτι το σκότωσε το σκυλί [ακουσε θόρυβο τα ξημερώματα και πετάχτηκε έξω και βρήκε το σκυλί απο επανω].

Επίσης

Μην είσαστε προκατειλημμένοι.

Χαλαρά.

Sounds pron to me :)

Το υπογραμμισμένο από πού προκύπτει; Εγώ βλέπω έναν τύπο να επιδεικνύει με υπερηφάνεια ένα σκοτωμένο άγριο ζώο το οποίο, εκτός όλων των άλλων - με σημαντικότερο το ότι ούτε απειλή αποτελεί, ούτε ...τρώγεται - πιθανότατα απαγορεύεται να σκοτώσεις. Τι σημασία έχει το αν είναι κυνηγός ή όχι; 

Το υπογραμμισμένο από πού προκύπτει; Εγώ βλέπω έναν τύπο να επιδεικνύει με υπερηφάνεια ένα σκοτωμένο άγριο ζώο το οποίο, εκτός όλων των άλλων - με σημαντικότερο το ότι ούτε απειλή αποτελεί, ούτε ...τρώγεται - πιθανότατα απαγορεύεται να σκοτώσεις. Τι σημασία έχει το αν είναι κυνηγός ή όχι; 

• εγω βλεπω καποιον που δεν θελει να το αγγιξει
  • αμεση οχι, εμμεση [για το κοπαδι] ισως
  • το υπογραμμισμενο ειναι οι πληροφοριες που υπαρχουν
  • δινεστε

in other news

L5kfVZ4.jpg

VZQJH9p.gif  

Sounds pron to me :)

εχει δει σκυλι που να τρωει ζωντανα πραγματα;

offtopic off

• Like 6

Ανοιγε την με ενα κομματι χαρτι ή με τον αγκωνα :P

Αυτό κάνω lol. Υπάρχει ένα θέμα όμως τι να κάνεις ο τελευταίος κάδος είναι μέσα από τη πόρτα, το κρατάς πεσκέσι για το τραπέζι το βρωμόχαρτο; :P

As a european:

aM1XDjG_700b.jpg

• Like 10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...