Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν εννοουσα αυτο ουτε το πηγαινα πολιτικα.. Απλως εννοω και χιουμοριστικα, οτι ενω πριν ολα τα κάνανε στα μουλωχτα τωρα γινονται φανερα.

Και φυσικα αυτο εγινε γιατι ξεχαστηκαν οι σημειωσεις του διευθυντη και δοθηκε το κειμενο ως εχει...γκαζι που θα εφαξε παντως η γραμματέας. Χαμος θα εγινε στην υπηρεσια οταν θα ανακαλυφθηκε η γκαφα. Χαχαχα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

ναι, επειδη πριν την αριστερα η ελλαδα δεν ηταν το πιο διεφθαρμενο κρατος στην ΕΕ.  :rolleyes:

Όχι ρε συ η αξιοκρατία βασίλευε, όλοι είχαν κορυφαίες θέσεις εργασίας, άπλετο προσωπικό χρόνο, μονόκεροι, ουράνια τόξα και ροζ συννεφάκια παντού. :-D

• Like 1

Οι μίζες και η "κονόμα" δεν έχουν ένα χρώμα. Είναι μπλε, είναι πράσινα, είναι κόκκινα, είναι ροζ. Ένα πράγμα, ουράνιο τόξο. Δεν ξέρω τι χρώμα έχουν ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος που είναι εκλεγμένοι αλλά ο Κώστας είναι μόνιμος εκεί. Ήταν πριν από αυτούς και θα είναι και μετά από αυτούς. Θα έχει προσαρμοστεί σε πολλά χρώματα.

Τους το σφυρίξανε και πρέπει να πήγε νυχτιάτικα ο Κώστας να το κατεβάσει από το διαύγεια. Αν ήταν να βάλω στοίχημα πάντως, εγώ θα έβαζα πως τελικώς δεν θα ανοίξει ρουθούνι. Το πολύ πολύ (μετά από χρόνια) μια επίπληξη στον Κώστα επειδή δεν διαβάζει αυτά που του στέλνει ο αντιδήμαρχος.

• Like 1

Οι μίζες και η "κονόμα" δεν έχουν ένα χρώμα. Είναι μπλε, είναι πράσινα, είναι κόκκινα, είναι ροζ. Ένα πράγμα, ουράνιο τόξο. Δεν ξέρω τι χρώμα έχουν ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος που είναι εκλεγμένοι αλλά ο Κώστας είναι μόνιμος εκεί. Ήταν πριν από αυτούς και θα είναι και μετά από αυτούς. Θα έχει προσαρμοστεί σε πολλά χρώματα.

Τους το σφυρίξανε και πρέπει να πήγε νυχτιάτικα ο Κώστας να το κατεβάσει από το διαύγεια. Αν ήταν να βάλω στοίχημα πάντως, εγώ θα έβαζα πως τελικώς δεν θα ανοίξει ρουθούνι. Το πολύ πολύ (μετά από χρόνια) μια επίπληξη στον Κώστα επειδή δεν διαβάζει αυτά που του στέλνει ο αντιδήμαρχος.

Δε κολλάνε σε χρώματα οι χαμαιλέοντες σφραγιδοπατητές.... Κατάργηση της μονιμότητας,ΧΘΕΣ! Κι όλα θα πάρουν το δρόμο τους...

DOSmyB-XcAEPkFa.jpg:large

Έχω την εντύπωση (βλέποντας τη συμβαίνει στον δήμο που μένω ) ότι ο δήμος δεν βγάζει τίποτα από το κυλικείο .

Οι υπάλληλοί του όμως περνάνε καλά .

Πως να θέλουν λοιπόν να το δώσουν, τρελοί είναι ;

ναι, επειδη πριν την αριστερα η ελλαδα δεν ηταν το πιο διεφθαρμενο κρατος στην ΕΕ.  :rolleyes:

Ενταξει...!!! ησυχασα τωρα! και ειχα ενα αγχος απο ποτε υπηρχε η διαφθορα...!!

ρε μεγαλε, αντι να επικεντρωσεις στην ιδεα της διαφθορας, ασχετως πολιτικου κομματος, Δικαιολογεις και τον λογο της διαφθορας κιολας????

εχει και λαικ παναθεμα μαι!!! (ο "Κωστας" πρεπει να ειναι...)

Έλα Κώστα τι γίνεται; Θα το πάρουν οι προμηθευτές που θέλουμε;

https://diavgeia.gov.gr/doc/657ΙΩΞ2-0Κ0?inline=true

(twitter: @Karamagalis)

DORsy5WWkAAtypf.jpg

Το θέμα με τον Κώστα έπαιξε στις ειδήσεις πριν λίγο. Ο δήμαρχος απάντησε πως ήταν "προβοκάτσια". Νομίζω πήραμε επαρκές και πειστικές απαντήσεις.

Νομίζω μετά από αυτό οφείλουμε να ζητήσουμε μια συγνώμη από τον Κώστα και όποιον άλλον σπιλώσαμε αδίκως.

• Like 1

Το θέμα με τον Κώστα έπαιξε στις ειδήσεις πριν λίγο. Ο δήμαρχος απάντησε πως ήταν "προβοκάτσια". Νομίζω πήραμε επαρκές και πειστικές απαντήσεις.

Νομίζω μετά από αυτό οφείλουμε να ζητήσουμε μια συγνώμη από τον Κώστα και όποιον άλλον σπιλώσαμε αδίκως.

Το link γιατί δουλεύει ακόμα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...