tristeza Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Από το Academia Obscura 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 ενταξει..θεουλης! Η ελληνικη πραγματικοτητα σε μερικα χρονια. Απλά, ωμά και κυνικά. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Η ελληνικη πραγματικοτητα σε μερικα χρονια. Απλά, ωμά και κυνικά. Σε μερικα χρονια ??? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Πραγματικά ποτέ στη ζωή μου δεν θυμάμαι να είχα δει τόσες πολλές μονογονικές οικογένειες. Άσε που λόγω ηλικίας όταν νταλαβερίζομαι σκάει μετά από λίγο το έχω 1,2 παιδιά, και παίρνω την έξοδο προς Κάνογλου γοργά. Δυστυχώς. Ρε μαλάκες μην τις παρατάτε με παιδιά. Κι εσείς γυναίκες προσέξτε με ποιον τα κάνετε, κι ενημερωθείτε για τις μεθόδους αντισύλληψης. Παρότι δεν μου αρέσουν παιδιά και ιστορίες,είναι κρίμα κ λάθος να μεγαλώνουν με ένα μόνο γονιό. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πραγματικά ποτέ στη ζωή μου δεν θυμάμαι να είχα δει τόσες πολλές μονογονικές οικογένειες. Άσε που λόγω ηλικίας όταν νταλαβερίζομαι σκάει μετά από λίγο το έχω 1,2 παιδιά, και παίρνω την έξοδο προς Κάνογλου γοργά. Δυστυχώς. Ρε μαλάκες μην τις παρατάτε με παιδιά. Κι εσείς γυναίκες προσέξτε με ποιον τα κάνετε, κι ενημερωθείτε για τις μεθόδους αντισύλληψης. Παρότι δεν μου αρέσουν παιδιά και ιστορίες,είναι κρίμα κ λάθος να μεγαλώνουν με ένα μόνο γονιό. Τι να πουν και στην Δύση. Edit: Γράψτε λάθος. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2017 από michael92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 'E να μη φέρουν και τα κουσούρια τους όπως πάντα κι εδώ; Το κακό το αντιγράφουμε καλύτερα πάντα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Τι να πουν και στην Δύση. Στοιχεία του 2011 πάλι απο τη Eurostat δείχνουν λιγο διαφορετικά τα πράγματα. Ειδικά στην Αθήνα υπάρχει μεγάλο ποσοστό. Πηγή: http://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/People_in_the_EU_%E2%80%93_statistics_on_household_and_family_structures 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 O χάρτης του michael92 δείχνει το ποσοστό των γεννήσεων εκτός γάμου, ενώ του thomasG4 το ποσοστό των μονογονεϊκών οικογενειών. Δεν είναι το ίδιο. Στη Σουηδία πχ, τα πιο πολλά ζευγάρια κάνουν παιδί χωρίς να έχουν παντρευτεί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το παιδί ζει σε μονογονεϊκή οικογένεια. Απλώς οι γονείς συζούν χωρίς να είναι παντρεμένοι. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nipoa Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 2 γονεις συζουν.. με ενα παιδι.. δεν ειναι παντρεμενοι.. δεν ειναι οικογενεια ε? λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 2 γονεις συζουν.. με ενα παιδι.. δεν ειναι παντρεμενοι.. δεν ειναι οικογενεια ε? λολ Δεν είμαι σίγουρος αν αναφέρεσαι στο δικό μου post. Είπα ότι δεν είναι μονογονεϊκή οικογένεια (γιατί οι δυο γονείς ζουν μαζί). Ελπίζω να είναι κατανοητό αυτό. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nipoa Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 οχι δεν ειναι κατανοητο, για μενα .. πατερας + μητερα + παιδι + ολοι μαζι μενουν = οικογενεια.. πρεπει να παντρευτουν για να ειναι οικογενεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 οχι δεν ειναι κατανοητο, για μενα .. πατερας + μητερα + παιδι + ολοι μαζι μενουν = οικογενεια.. πρεπει να παντρευτουν για να ειναι οικογενεια? Δεν μιλάει για γάμους ο φίλιππος. Μονογονεϊκη οικογένεια και γέννηση παιδιού εκτός γάμου είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Αυτό προσπαθεί να εξηγήσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 οχι δεν ειναι κατανοητο, για μενα .. πατερας + μητερα + παιδι + ολοι μαζι μενουν = οικογενεια.. πρεπει να παντρευτουν για να ειναι οικογενεια?Νομικως και κατ επεκταση φορολογικως αν δεν υπαρχει γαμος ή συμφωνο συμβιωσης δεν ειναι οικογενεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις