De@th L0rd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Γαμάτα τα τζάκετ. Έχω κι εγώ το βλάχικο σε παραλλαγή. Δεν έχει μόνο μπογιές άλλα γράσα και λάδια επάνω κ μοσχομυρίζει κοπριά και καμένο. Το έχω σε καραντίνα άρα άνετα το πουλάω κανα 500 ρι ευρώ. 1
xristos97 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Γαμάτα τα τζάκετ. Έχω κι εγώ το βλάχικο σε παραλλαγή. Δεν έχει μόνο μπογιές άλλα γράσα και λάδια επάνω κ μοσχομυρίζει κοπριά και καμένο. Το έχω σε καραντίνα άρα άνετα το πουλάω κανα 500 ρι ευρώ. Λογικά θα μπορείς. Άλλοι την κλανιά τους πουλάν (στο ebay ξέρω γω).
nipoa Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Εδώ έχουμε ένα παράδοξο: το jacket του μπογιατζή hipster-ά κοστίζει όσο 3 jacket του αναρχο-hipster-ά ... το τζακετ του μπογιατζη ειναι τοσο ακριβο επειδη το φτιαξανε χειροποητα τυφλες καλογριες στο Νεπαλ 3
opera Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 υπαρχει σε φωτο ολοκληρη η τοιχογραφια χωρις τα παιδια; Είναι από δημόσιο έκθεμα ανοιχτό και για ανήλικα άτομα,ίσως οι "δημιουργοί" το έχουν αποτυπώσει πριν εκτεθεί. https://www.facebook.com/pg/pinpilinpauxakonpartsa/photos/?ref=page_internal 5 λείπουνε. 3
opera Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Το μελλοντικό μας νόμισμα! (Δεν) Το έχουμε ήδη στη τσέπη μας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις