Hellaslover Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Αυτο το homeopathy ειναι μοδα τωρα; γιατι πρωτη φoρα το ακουω και βλεπω τετοια posts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serendipity Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 ^ Bonus: 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Ελα πες,εσυ το φτιαξες ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Ελα πες,εσυ το φτιαξες ε? Nope https://www.reddit.com/r/EnoughMuskSpam/comments/7aqvi6/musk_cult_summed_up_in_one_nice_diagram/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Πριν απο χρονια ειχα παει στο Υπουργειο Συγκοινωνιων καλοκαιρι, ηταν ενα ατομο πισω απο το γκισε, του λεω καλημερα, μου δειχνει μια ταμπελα " πληροφοριες μονο τηλεφωνικα τηλ ΧΧΧΧΧΧΧΧ" βγηκα απο την αιθουσα, πηρα το νουμερο και το σηκωσε ο ιδιος (που δεν μου μιλαγε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IT chef Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Κάτι αντίστοιχα έχει και ο hacker στο μαγαζί. και σπιτι μου, θα προσθεσω εγω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Πριν απο χρονια ειχα παει στο Υπουργειο Συγκοινωνιων καλοκαιρι, ηταν ενα ατομο πισω απο το γκισε, του λεω καλημερα, μου δειχνει μια ταμπελα " πληροφοριες μονο τηλεφωνικα τηλ ΧΧΧΧΧΧΧΧ" βγηκα απο την αιθουσα, πηρα το νουμερο και το σηκωσε ο ιδιος (που δεν μου μιλαγε). Αν είσαι πάνω από 75 και πας στην τράπεζα να πληρώσεις ΕΝΦΙΑ με μετρητά υπάρχει προμήθεια 1.5€, αν καταθέσεις τα μετρητά στο βιβλιάριο σου (δωρεάν φυσικά) και μετά πληρώσεις μέσω αυτού είναι δωρεάν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Πριν απο χρονια ειχα παει στο Υπουργειο Συγκοινωνιων καλοκαιρι, ηταν ενα ατομο πισω απο το γκισε, του λεω καλημερα, μου δειχνει μια ταμπελα " πληροφοριες μονο τηλεφωνικα τηλ ΧΧΧΧΧΧΧΧ" βγηκα απο την αιθουσα, πηρα το νουμερο και το σηκωσε ο ιδιος (που δεν μου μιλαγε). ...αν και έπρεπε να τον πάρεις μπροστά του, να σε βλέπει! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2017 MEMORIAL POST 1.5 χρόνο πριν το bot ονόματι Tay ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ από την εγκληματική Microsoft. #botslivesmatter 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις