michael92 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Παχύσαρκα μυρμήγκια o_O Honeypot ants, also called honey ants, are ants which have specialized workers (repletes, plerergates, or rotunds) that are gorged with food by workers to the point that their abdomens swell enormously. Other ants then extract nourishment from them. They function as living larders. 7
aris1986 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Τα ίδια μου έλεγαν το καλοκαίρι οι Έλληνες πελάτες σε εστιατόριο. Αααα το παιδί μου πεινάει λιποθυμάει, το χτύπησε ο ήλιος, το κούρασε η θάλασσα, φέρτε γρήγορα μια παιδική πίτσα και μετά παραγγέλνουμε εμείς. Νευριάζω με τέτοια. Και που να δεις η μάγειρες όταν τους φέρνεις τέτοια νέα που σκίζονται με τα τηγανιά τους φούρνους και τις ψησταριές.... Οι άλλες εθνικότητες καμία σχέση όλοι πειθαρχημένοι και κύριοι.
michael92 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 https://en.wikipedia.org/wiki/Ernst_Röhm (τουλάχιστον για το πρώτο σκέλος)
De@th L0rd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Θα φυτέψουν καινούρια. Αν θυμάμαι πριν χρόνια τα είχε χτυπήσει και φυλλοξέρα. Πολύ γκαντεμιά αυτός ο τόπος! Παχύσαρκα μυρμήγκια o_O Honeypot ants, also called honey ants, are ants which have specialized workers (repletes, plerergates, or rotunds) that are gorged with food by workers to the point that their abdomens swell enormously. Other ants then extract nourishment from them. They function as living larders. Ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό lol. 1
KilliK Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 εκατομυρρια views στα γνωστα stream sites. αναρωτιεμαι αν γνωριζει ποσο διασημη ειναι παγκοσμιως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις