Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Χέστηκα για το ότι δεν διάβασε και δεν έγραψε "χυμεία" ή για την Σαλονικιώτικη διάλεκτο του ή για το αν η ιστορία του είναι παραμύθι. Του αξίζει να μείνει μεταξεταστέος για τα ορθογραφικά του...

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χέστηκα για το ότι δεν διάβασε και δεν έγραψε "χυμεία" ή για την Σαλονικιώτικη διάλεκτο του ή για το αν η ιστορία του είναι παραμύθι. Του αξίζει να μείνει μεταξεταστέος για τα ορθογραφικά του...

υπάρχει και κάτι που λέγεται δυσλεξία
  • Like 1

Οι δυσλεκτικοί δεν εξετάζονται προφορικά?

εξεταζόμαστε και γραπτά και προφορικά

θυμαστε που καποτε βγαζατε τα ματια σας με την ορθογραφια μου; μαλακες νιώθω λες και με μεγαλώσατε εσεις, ειστε πιο κοντα μου και απο την οικογένεια μου ρε μαλακες

post-150650-0-99627300-1506088525_thumb.jpg

post-150650-0-74180000-1506088532_thumb.jpg (δεν μου απαντησαν ακομα)

post-150650-0-22920300-1506088553_thumb.jpg (δυο random τυπαδες σε ενα κτελ)

post-150650-0-94114600-1506088578_thumb.jpg

• Like 8

Οι δυσλεκτικοί δεν εξετάζονται προφορικά?

ναι αλλα πρεπει να εχουν χαρτι απο γιατρο μεχρι την τριτη γυμνασιου μαξ αλλιως μετα δεν μπορουν, επισης στα αει-τει οι πιο πολλοι καθηγητες τους εγραφαν στα .. και εδιναν μονο γραπτα.

εξεταζόμαστε και γραπτά και προφορικά

θυμαστε που καποτε βγαζατε τα ματια σας με την ορθογραφια μου; μαλακες νιώθω λες και με μεγαλώσατε εσεις, ειστε πιο κοντα μου και απο την οικογένεια μου ρε μαλακες

και εγω εχω την εντυπωση οτι πλεον δεν κανω τα λαθη που εκανα, βεβαια εχω ενα θεμα μπερδευω τα ρημματα με τα ουσιαστικα ακομα πχ αντι να γραψω με ει που ειναι το ρημμα το γραφω με η που ειναι το ουσιαστικο

• Like 2

ναι αλλα πρεπει να εχουν χαρτι απο γιατρο μεχρι την τριτη γυμνασιου μαξ αλλιως μετα δεν μπορουν, επισης στα αει-τει οι πιο πολλοι καθηγητες τους εγραφαν στα .. και εδιναν μονο γραπτα.

και εγω εχω την εντυπωση οτι πλεον δεν κανω τα λαθη που εκανα, βεβαια εχω ενα θεμα μπερδευω τα ρημματα με τα ουσιαστικα ακομα πχ αντι να γραψω με ει που ειναι το ρημμα το γραφω με η που ειναι το ουσιαστικο

Μια χαρά είσαι. (άντε και σε πεζοκεφαλαία με τόνους!)  :)

• Like 1

Μια χαρά είσαι. (άντε και σε πεζοκεφαλαία με τόνους!)  :)

Δυσκολο δεν το εχω με τους τονους οταν κοιταω πως θα τονιστει σωστα μια προταση με πιανει "πονοκεφαλος"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...