gregdel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Χέστηκα για το ότι δεν διάβασε και δεν έγραψε "χυμεία" ή για την Σαλονικιώτικη διάλεκτο του ή για το αν η ιστορία του είναι παραμύθι. Του αξίζει να μείνει μεταξεταστέος για τα ορθογραφικά του... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 27/5/2013 το γραπτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazlow Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Χέστηκα για το ότι δεν διάβασε και δεν έγραψε "χυμεία" ή για την Σαλονικιώτικη διάλεκτο του ή για το αν η ιστορία του είναι παραμύθι. Του αξίζει να μείνει μεταξεταστέος για τα ορθογραφικά του...υπάρχει και κάτι που λέγεται δυσλεξία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 υπάρχει και κάτι που λέγεται δυσλεξία Οι δυσλεκτικοί δεν εξετάζονται προφορικά? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Οι δυσλεκτικοί δεν εξετάζονται προφορικά? εξεταζόμαστε και γραπτά και προφορικά θυμαστε που καποτε βγαζατε τα ματια σας με την ορθογραφια μου; μαλακες νιώθω λες και με μεγαλώσατε εσεις, ειστε πιο κοντα μου και απο την οικογένεια μου ρε μαλακες (δεν μου απαντησαν ακομα) (δυο random τυπαδες σε ενα κτελ) 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 True evol! 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Οι δυσλεκτικοί δεν εξετάζονται προφορικά? ναι αλλα πρεπει να εχουν χαρτι απο γιατρο μεχρι την τριτη γυμνασιου μαξ αλλιως μετα δεν μπορουν, επισης στα αει-τει οι πιο πολλοι καθηγητες τους εγραφαν στα .. και εδιναν μονο γραπτα. εξεταζόμαστε και γραπτά και προφορικά θυμαστε που καποτε βγαζατε τα ματια σας με την ορθογραφια μου; μαλακες νιώθω λες και με μεγαλώσατε εσεις, ειστε πιο κοντα μου και απο την οικογένεια μου ρε μαλακες και εγω εχω την εντυπωση οτι πλεον δεν κανω τα λαθη που εκανα, βεβαια εχω ενα θεμα μπερδευω τα ρημματα με τα ουσιαστικα ακομα πχ αντι να γραψω με ει που ειναι το ρημμα το γραφω με η που ειναι το ουσιαστικο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 ναι αλλα πρεπει να εχουν χαρτι απο γιατρο μεχρι την τριτη γυμνασιου μαξ αλλιως μετα δεν μπορουν, επισης στα αει-τει οι πιο πολλοι καθηγητες τους εγραφαν στα .. και εδιναν μονο γραπτα. και εγω εχω την εντυπωση οτι πλεον δεν κανω τα λαθη που εκανα, βεβαια εχω ενα θεμα μπερδευω τα ρημματα με τα ουσιαστικα ακομα πχ αντι να γραψω με ει που ειναι το ρημμα το γραφω με η που ειναι το ουσιαστικο Μια χαρά είσαι. (άντε και σε πεζοκεφαλαία με τόνους!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b_real Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Πεντέλη και σύννεφα από Ελ.Βενιζέλος. 'Οτι θα σου εκλεβε καποιος την φωτογραφια ενος συννεφου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μια χαρά είσαι. (άντε και σε πεζοκεφαλαία με τόνους!) Δυσκολο δεν το εχω με τους τονους οταν κοιταω πως θα τονιστει σωστα μια προταση με πιανει "πονοκεφαλος" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 ω να σου γμσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις