Unabomber Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν δεν κάνω λάθος ισχύει στη ‘Murica και ίσως και σε άλλες χώρες, αν κάνεις ανάληψη από atm στην ίδια τράπεζα που έχεις τα χρήματα σε χρεώνουν. Yeap, it's true..... σε καθε withdraw απο την BofA οταν ειμαι σε Atm της, $3 κανουν φτερα ενω αν πας στο counter μεσα δεν χρεωνει τιποτα.... οn the other hand η Chase στο network της δεν χρεωνει τιποτα αλλα απο ATM εκτος network μου παιρνει τα $2.5. Στο UK μονο σε κατι ξεχασμενα atm σε off licence shops εχουν συνηθως χρεωση. on topic.... Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2017 από Unabomber 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν τραβάς από ΑΤΜ άλλης τράπεζας (σύστημα ΔΙΑΣ?) αντί αυτής που έχεις τον λογαριασμό νομίζω... εδω ισχυει αν τραβηξεις απο αλλη τραπεζα ειναι ενα ποσο επι τις εκατο απο οτι θα τραβηξεις αν θημαμαι καλα εισαι 4 ευρω εως 200 ευρω αναληψεις, στο εξωτερικο σε καποια μερη σου κρατανε λεφτα ασχετα απο που τραβας omg δεν εχω τραβήξει ποτε λεφτα απο atm ισχυει αυτο??? ναι ισχυει αν πχ εχεις εθνικη και τραβηξεις λεφτα απο πειραιως σου κραταει προμηθεια, πως και δεν τραβηξες ποτε φοιτητης δεν πηγες εστω φανταρος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑAAAAAAAAA 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 εδω ισχυει αν τραβηξεις απο αλλη τραπεζα ειναι ενα ποσο επι τις εκατο απο οτι θα τραβηξεις αν θημαμαι καλα εισαι 4 ευρω εως 200 ευρω αναληψεις, στο εξωτερικο σε καποια μερη σου κρατανε λεφτα ασχετα απο που τραβας ναι ισχυει αν πχ εχεις εθνικη και τραβηξεις λεφτα απο πειραιως σου κραταει προμηθεια, πως και δεν τραβηξες ποτε φοιτητης δεν πηγες εστω φανταρος ? πήγα σε ιεκ πειραια, 20 λεπτα με το λεωφοριο και στρατο εκει που πηγα στην σαμο, ο αδελφος του διαχειριστή της πολυκατοικίας μας δουλευε σε κοντινό στρατόπεδο, οπότε όποτε ηθελα λεφτα τα δίνανε στον εναν και ο αλλος μου τα εδεινε, εχω λογαριασμο σε τραπεζα απλα δεν εβγαλα ποτε καρτα γιατι.. βαριόμουν; θα παω να βγαλω αυτες τις μερες και για αυτο ρώτησα κιολας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 πήγα σε ιεκ πειραια, 20 λεπτα με το λεωφοριο και στρατο εκει που πηγα στην σαμο, ο αδελφος του διαχειριστή της πολυκατοικίας μας δουλευε σε κοντινό στρατόπεδο, οπότε όποτε ηθελα λεφτα τα δίνανε στον εναν και ο αλλος μου τα εδεινε, εχω λογαριασμο σε τραπεζα απλα δεν εβγαλα ποτε καρτα γιατι.. βαριόμουν; θα παω να βγαλω αυτες τις μερες και για αυτο ρώτησα κιολας ωραιος εγω εβγαλα το 2001 οταν πηγα φοιτητης προλαβα και ΑΤΜ που βγαζαν πεντοχιλιαρα ωραιες εποχες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b_real Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Yeap, it's true..... σε καθε withdraw απο την BofA οταν ειμαι σε Atm της, $3 κανουν φτερα ενω αν πας στο counter μεσα δεν χρεωνει τιποτα.... οn the other hand η Chase στο network της δεν χρεωνει τιποτα αλλα απο ATM εκτος network μου παιρνει τα $2.5. Στο UK μονο σε κατι ξεχασμενα atm σε off licence shops εχουν συνηθως χρεωση. Δεν ισχυει αυτο που λες, δεν σε χρεωνει η ΒΟΑ αν βγαλεις απο τα δικα της ΑΤΜ https://www.bankofamerica.com/deposits/resources/personal-schedule-fees.go 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν ισχυει αυτο που λες, δεν σε χρεωνει η ΒΟΑ αν βγαλεις απο τα δικα της ΑΤΜ https://www.bankofamerica.com/deposits/resources/personal-schedule-fees.go indeed my friend, you are right, λογω του οτι απεναντι σχεδον απο το σπιτι μου εχω Capital One, και οταν θελω να βγαλω cash(σπανια) παω απο κει, μου ειχε μεινει στο μυαλο οτι χρεωνει και στα in house atm της. my bad. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2017 από Unabomber 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Οι κάλτσες του τύπου αριστερά, "τα σπάνε"! 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 στη σήμερον εποχή και για 5 ευρό θα πηδούσαν μέσα στο τάφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 στη σήμερον εποχή και για 5 ευρό θα πηδούσαν μέσα στο τάφο. Στη σήμερον εποχή κατα μερικούς επειδή είμαστε πολύ ρατσιστές, θα τον εθαβαν ζωντανό τον μαύρο αν πήδαγε μέσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δική σου μετάφραση; Διότι σήμερα το πρωί ήταν στο reddit. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις