isay Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Επιζήσαντες του ολοκαυτώματος? Εξαρτάται πως το βλέπεις και ερμηνεύεις την εικόνα. Ενδεικτικά : Σεβασμός σε υπερήλικες επιζήσαντες Φροντίδα - ευλογία : Να το κανω μάκια να περάσει ο πόνος Αφεντικά σας ευχαριστώ που δεχτήκατε να μιλήσουμε κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Εξαρτάται πως το βλέπεις και ερμηνεύεις την εικόνα. Ενδεικτικά : Σεβασμός σε υπερήλικες επιζήσαντες Φροντίδα - ευλογία : Να το κανω μάκια να περάσει ο πόνος Αφεντικά σας ευχαριστώ που δεχτήκατε να μιλήσουμε κλπ Καλά η συγκεκριμένη κυρίως postάρεται επειδή υποτίθεται ότι φυλάει το χέρι του Rockefeller/Rothchild/whatever (και καλά υποτακτικός), πράγμα που δεν ισχύει. http://www.snopes.com/pope-francis-kisses-david-rockefellers-hand/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Και το αδύνατο είναι να βάλει αρνητική κριτική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ακόμη και δω έγινα ρεζίλι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 omg δεν εχω τραβήξει ποτε λεφτα απο atm ισχυει αυτο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 omg δεν εχω τραβήξει ποτε λεφτα απο atm ισχυει αυτο??? Όταν τραβάς από ΑΤΜ άλλης τράπεζας (σύστημα ΔΙΑΣ?) αντί αυτής που έχεις τον λογαριασμό νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 ^^sugar daddy κι έτσι; Ωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 μάλλον εδώ κολάει: https://news.vice.com/story/trump-loves-it-when-ivanka-calls-him-daddy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 omg δεν εχω τραβήξει ποτε λεφτα απο atm ισχυει αυτο??? Όταν τραβάς από ΑΤΜ άλλης τράπεζας (σύστημα ΔΙΑΣ?) αντί αυτής που έχεις τον λογαριασμό νομίζω... Αν δεν κάνω λάθος ισχύει στη ‘Murica και ίσως και σε άλλες χώρες, αν κάνεις ανάληψη από atm στην ίδια τράπεζα που έχεις τα χρήματα σε χρεώνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις