Daemonos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν καταλαβα που είναι το παράξενο...Στο γεγονός οτι είναι γραμμένο ανάποδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν καταλαβα που είναι το παράξενο...Στο γεγονός οτι είναι γραμμένο ανάποδα; Το γράφημα είναι manga style ,για να στηριχθούν οι τίτλοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι δυνατον να συμβαινουν αυτα τα πραγματα και να μην απολυονται οι υπεθυνοι; Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazlow Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν καταλαβα που είναι το παράξενο...Στο γεγονός οτι είναι γραμμένο ανάποδα;ναι ούτε εγώ κατάλαβα που είναι το σκάνδαλο, αφού από κάτω έχει τους μήνες τι έγινε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 μαγειρευουνε τα νουμερα και τα γραφήματα για να πουνε οτι τους συμφέρει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 βρε παιδιά κάνετε τους χαζούς κάποιοι μου φαίνεται.. το γράφημα είναι φτιαγμένο έτσι ώστε το μάτι που θα το δει γρήγορα και δεν θα κάτσει να διαβάσει, θα κρατήσει μια πτωτική τάση, και ανάπτυξη κατώτερη των προσδοκιών.. όποιος κάτσει και ασχοληθεί θα δει τα περαιτέρω.. υ.γ. αν δεν ήταν τα βελάκια από κάτω ούτε εγώ θα το καταλάβαινα με την πρώτη.. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Κι εγώ δεν το 'πιανα απλά δεν κάθησα ν' ασχοληθώ, τώρα-μιας και το εξηγήσατε-καταλαβαίνω οτι ο γραφίστας είναι άραβας! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 βρε παιδιά κάνετε τους χαζούς κάποιοι μου φαίνεται.. το γράφημα είναι φτιαγμένο έτσι ώστε το μάτι που θα το δει γρήγορα και δεν θα κάτσει να διαβάσει, θα κρατήσει μια πτωτική τάση, και ανάπτυξη κατώτερη των προσδοκιών.. όποιος κάτσει και ασχοληθεί θα δει τα περαιτέρω.. υ.γ. αν δεν ήταν τα βελάκια από κάτω ούτε εγώ θα το καταλάβαινα με την πρώτη.. Το ότι υπάρχει μια μικρή άνοδος πάντως, δε σημαίνει ότι η ανάπτυξη δεν είναι κατώτερη των προσδοκιών, μην πάμε στο άλλο άκρο κι εμείς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Το ότι υπάρχει μια μικρή άνοδος πάντως, δε σημαίνει ότι η ανάπτυξη δεν είναι κατώτερη των προσδοκιών, μην πάμε στο άλλο άκρο κι εμείς... Η ανάπτυξη φαίνεται ότι θα είναι κατώτερη των προσδοκιών (1,8% έως 31-12), οπότε ο τίτλος δεν είναι παραπλανητικός (αν και είναι μόνο μια εκτίμηση, με πολλές όμως πιθανότητες επιβεβαίωσης) αλλά η πουστίτσα με το γράφημα τού Σκάι είναι προφανής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deus ex machina Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Είμαστε σίγουροι ότι δεν αποτελεί προϊόν φωτοσοπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Κάπου είχα αφήσει έναν κόφτη που δε θα τον χρησιμοποιούσε κανείς, μήπως τον έχει πάρει το μάτι σας ? ontopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Είμαστε σίγουροι ότι δεν αποτελεί προϊόν φωτοσοπ; Υπάρχει και βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Έχει γίνει μάστιγα πλέον... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Έχει γίνει μάστιγα πλέον... Αυτό και το "should of". Ψόφος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις