driftingcris Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 υπάρχει μετατροπέας από VGA σε keyboard - mouse; Αν όχι τότε τι είναι αυτό πριν το πράσινο; Αν ναι, γιατι; δεν ειναι vga parallel -> serial -> mini serial -> ps2 -> usb 3
vasilissouvlaki Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Σιγά το πράγμα εγώ έκανα την ps2 σε optical
Alex-V Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 http://i.imgur.com/LScHqOi.gifv αντε γεια χαχαχα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Υποθέτω ότι βλέπει μόνο το μέλλον των άλλων, όχι το δικό της... 6
e-tic Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Είναι εντελώς ασαφές και ασκόπως συγκεκριμενοποιημένο. Όλοι ξέρουμε οτι η συγκεκριμένη κίνηση (κορνάρισμα) μπορεί να σημαίνει "Γειά σου" ή "Αντίο", αλλά και πολλά άλλα πράγματα, αναλόγως την περίσταση, όπως: "Άντε μ@λ@κ@, ξύπνα. Πράσινο το φανάρι" "Τι μουν@ρ@ που είσαι εσύ μωρό μου" "Ακούω και γ@μώ τις μουσικές και κορνάρω στον ρυθμό της" "Πήξαμε πάλι στην κίνηση" "Ξυπνάτε όλοι, παντρευόμαστε!" "Ωπ, δεν είναι το γκάζι αυτό;" "Είμαι κάγκουρας και θέλω όλοι να με προσέξετε" "Μπράβο μ@λ@κ@, την έκανες πάλι τη π@π@ρι@ σου" και σπανιότερα χρησιμοποιείται και για αποφυγή εκτάκτου επεισοδίου (πιθανό τρακάρισμα), αλλά συνήθως ως επικρότηση του εαυτού μας, του στύλ "Το απέφυγα τον μ@λ@κ@ που δεν με άφησε να πεταχτώ απο το στόπ, ας κορνάρω για να το γιορτάσω!" 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις