Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Και μπροστά από δάσος...

20800118_1472394862799795_31934734436474

ελλιπης διαφημιση

επρεπε να εχει και σταντ με διαφημιστικους αναπτηρες και σπιρτα διπλα

αν συνδυασεις μια διαφημιση με ενα παθος των εν δυναμει καταναλωτων σου, εχεις πετυχει

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κι ομως φιλε ειναι τοσο χαζες, εχω δει αναλογα περιστατικα μπροστα μου και δεν το πιστευα. η ηλιθιοτητα ειναι πολυ πιο κοινη απ'οσο νομιζουμε.

Καπως ετσι φρικαρουμε σε σχεσεις. Νομιζουμε οτι μας κοροιδευουν αλλα η πραγματικη αληθεια ειναι πως τελικα δεν το κανουν. Σαν τη φωτο αυτη, νομιζεις οτι σε τρολαρει και υποτιμαει τη νοημοσυνη σου, αλλα δεν τρολαρει

Μόνο εμένα μου φαντάζει παράνοια και δείγμα βλακείας το να κλαψουρίζει κάποιος και το ότι τις φωτιές τις βάζουν εμπρηστές/οικοπεδοφάγοι (καραμέλα του '80) και ταυτόχρονα ότι δεν υπάρχουν αρκετοί πυροσβέστες ?

Είναι σαν κάποιος να παραπονιέται ότι του σκίζουν το βράδυ τα λάστιχα στο αμάξι και να ζητά να ανοίξουν περισσότερα βουλκανιζατέρ.

ontopic

Eν μέρει ναι, αλλά διάβασα το πρωί ότι από προχθές έχουν κατατεθεί 1800 αντιρρήσεις για τους δασικούς χάρτες.

Eν μέρει ναι, αλλά διάβασα το πρωί ότι από προχθές έχουν κατατεθεί 1800 αντιρρήσεις για τους δασικούς χάρτες.

Αν κρίνω από εμάς που 2 χωράφια παρατημένα του μπαμπά μου τα είχαν ως δασική περιοχή ενώ δεν είναι (ούτε κοντά σε δάσος, με αμπέλια, χωράφια κτλ τριγύρω) τότε και λίγα είναι τα 1800. Ότι είχε λίγο παραπάνω πράσινο και δεν φαινόταν καλά ο χωματόδρομος από τις αεροφωτογραφίες το δήλωσαν δασική περιοχή 

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...