UsualSuspect__ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Τσεκάρουμε 1-2 σελίδες πίσω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkp Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Για την Ιστορία πάντως... Όπλα με εξάγωνες βολίδες υπήρχαν. Εχω βαλει σε φλομπερ, μια χαρα παει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
escape rum Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Και μπροστά από δάσος... ελλιπης διαφημιση επρεπε να εχει και σταντ με διαφημιστικους αναπτηρες και σπιρτα διπλα αν συνδυασεις μια διαφημιση με ενα παθος των εν δυναμει καταναλωτων σου, εχεις πετυχει 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gr1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 κι ομως φιλε ειναι τοσο χαζες, εχω δει αναλογα περιστατικα μπροστα μου και δεν το πιστευα. η ηλιθιοτητα ειναι πολυ πιο κοινη απ'οσο νομιζουμε.Καπως ετσι φρικαρουμε σε σχεσεις. Νομιζουμε οτι μας κοροιδευουν αλλα η πραγματικη αληθεια ειναι πως τελικα δεν το κανουν. Σαν τη φωτο αυτη, νομιζεις οτι σε τρολαρει και υποτιμαει τη νοημοσυνη σου, αλλα δεν τρολαρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 η αποκαλυψη ειναι κοντα, μαζευτε φαγητο και νερο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Golden rain 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Από ζωολογικό κήπο: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Μόνο εμένα μου φαντάζει παράνοια και δείγμα βλακείας το να κλαψουρίζει κάποιος και το ότι τις φωτιές τις βάζουν εμπρηστές/οικοπεδοφάγοι (καραμέλα του '80) και ταυτόχρονα ότι δεν υπάρχουν αρκετοί πυροσβέστες ? Είναι σαν κάποιος να παραπονιέται ότι του σκίζουν το βράδυ τα λάστιχα στο αμάξι και να ζητά να ανοίξουν περισσότερα βουλκανιζατέρ. ontopic Eν μέρει ναι, αλλά διάβασα το πρωί ότι από προχθές έχουν κατατεθεί 1800 αντιρρήσεις για τους δασικούς χάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 '' I have the best people around me - just the best. They're so talented - such talent. We're going to get things done so fast - so fast.'' Κλάμα! 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Eν μέρει ναι, αλλά διάβασα το πρωί ότι από προχθές έχουν κατατεθεί 1800 αντιρρήσεις για τους δασικούς χάρτες. Αν κρίνω από εμάς που 2 χωράφια παρατημένα του μπαμπά μου τα είχαν ως δασική περιοχή ενώ δεν είναι (ούτε κοντά σε δάσος, με αμπέλια, χωράφια κτλ τριγύρω) τότε και λίγα είναι τα 1800. Ότι είχε λίγο παραπάνω πράσινο και δεν φαινόταν καλά ο χωματόδρομος από τις αεροφωτογραφίες το δήλωσαν δασική περιοχή 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις