coffeex Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Το σχόλιο μέσα στη φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά!! (εν το μεταξύ σύμφωνα και με το σχόλιο που λέω, κάποιος έφτιαξε την εικόνα τρολάροντας κι αυτοί της σελίδας "ΕΛΛΑΣ κράτα γερά" την πήραν στα σοβαρά! ) Μάλλον έτσι είναι, αν πρόσεχαν και λίγο θα έβλεπαν ότι και οι γραμμές είναι τοποθετημένες με τέτοιο τρόπο ώστε η Ελλάδα να είναι στο κέντρο. 1
Cappuccino Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 ^ Είναι αληθινή η φωτογραφία; Πωπω, σα μαδημένο κοτόπουλο είναι το καημένο... 2
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δεν ξέρω. Πάντως αν ένα ζώο με πολύ τρίχα το κουρέψεις κόντρα λογικά κάπως έτσι θα είναι
vasilissouvlaki Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ακόμα νομίζει ότι ειναι θηρίο αλλά δεν έχει δει κάτω ακόμα. Θα τρώει bulling απο τα τσιουαουα που θα παει σύννεφο 3
tsaptsap Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Airstrip One: Μιλάει η αστυνομία μιας κυριλε περιοχής για τα sm Μην μιλάτε για οτιδήποτε μπορεί να συνιστά έγκλημα μίσους (hate crime)
evabb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 σε φαση οχι μονο ειναι ντουβαρι ακαδημαικως αλλα και οσο αφορα την ποπ κουλτουρα.
Donalhioy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 σε φαση οχι μονο ειναι ντουβαρι ακαδημαικως αλλα και οσο αφορα την ποπ γκραντζ κουλτουρα.
michael92 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 τι ακριβως βλεπουμε εδω? Thought police nanny state. Behave... or else!
dfokas21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 σε φαση οχι μονο ειναι ντουβαρι ακαδημαικως αλλα και οσο αφορα την ποπ κουλτουρα.Χαχα, αυτό το έπαθα με ένα φιλαράκι μου με τον Phil Anselmo όταν βλέπαμε Down και μου είπε οτι μοιαζει με τον τραγουδιστή των Pantera. Δεν του ξαναμιλήσα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις