vasilissouvlaki Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Respect! Αν βρω τοσο προσγειωμενη γυναικα την παντρευομαι αμεσα. Η αληθεια παντως ειναι οτι οσες ρωτανε αν εχεις δει τις 50 αποχρωσεις, δε το εχουν στο σεξ. Γι αυτο και η τοσο μεγαλη επιτυχια της ταινιας στις γυναικες της Ελλαδας. Την παντρευεσαι είσαι σίγουρος? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Γιατι, θα σε χάλαγε! Αν μη τι άλλο θα ειναι μια γυναίκα που θα έχει τις εμπειρίες της χωρίς να κουβαλάει κομπλεξισμούς. Άμα και αυτη λοιπόν νιώθει οτι θέλει οικογένεια με οποία έννοια του όρου τότε ειναι η πιο κατάλληλη για αυτο. Αλλιως, οποιαδήποτε αλλη θα ειναι για τα μάτια του κόσμου η καλύτερη, αλλα και πολλούς άλλους ταυτόχρονα ζωρις να το ξέρεις εσυ.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dobro Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Respect! Αν βρω τοσο προσγειωμενη γυναικα την παντρευομαι αμεσα. Η αληθεια παντως ειναι οτι οσες ρωτανε αν εχεις δει τις 50 αποχρωσεις, δε το εχουν στο σεξ. Γι αυτο και η τοσο μεγαλη επιτυχια της ταινιας στις γυναικες της Ελλαδας. Δυσκολο να την παντρευτεις φιλε μου γιατι η συγκεκριμενη ειναι της "δουλειας", την εχει φιλη ενας γνωστος στο fb και κανει συνεχεια τετοια post, κανει και check in στο studio εργασιας. https://www.facebook.com/profile.php?id=100011759187400&ref=ts&fref=ts 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δυσκολο να την παντρευτεις φιλε μου γιατι η συγκεκριμενη ειναι της "δουλειας", την εχει φιλη ενας γνωστος στο fb και κανει συνεχεια τετοια post, κανει και check in στο studio εργασιας. https://www.facebook.com/profile.php?id=100011759187400&ref=ts&fref=ts Γιατί έχει το όνομα στα Λατινικά γραμμένο ενώ στο προφίλ είναι στα αγγλικά ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί έχει το όνομα στα Λατινικά γραμμένο ενώ στο προφίλ είναι στα αγγλικά ; Εχει και αλλο προφιλ https://www.facebook.com/marina.martinelli.777?pnref=story 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gr1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δυσκολο να την παντρευτεις φιλε μου γιατι η συγκεκριμενη ειναι της "δουλειας", την εχει φιλη ενας γνωστος στο fb και κανει συνεχεια τετοια post, κανει και check in στο studio εργασιας. https://www.facebook.com/profile.php?id=100011759187400&ref=ts&fref=ts Δε το παιρνω πισω ρε. Εχω δει περισσότερο θεο στις πουτανες και στους χασικληδες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raid_av Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δε το παιρνω πισω ρε. Εχω δει περισσότερο θεο στις πουτανες και στους χασικληδες Δεν εχεις και αδικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_ChEeTaH Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Χαχααχαα γελάω άσχημα με την τελευταία φώτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 ^Τα μαλτέζικα είναι τα πιο χαζούλικα και χαδιάρικα σκλιά που έχω δει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις