Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι ΟΚ, τόση ώρα το κοιτάω σκάλες ακόμα δεν έχω δει, ούτε άντρες.

Μάλλον  είναι από αυτά που θέλουν να σε βγάλουν οπωσδήποτε ανώμαλο στα πλαίσια "τρολιάς"

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Υπαρχει ενας διασημος αστικος μυθος στα ψεκασμενα σαιτ/μπλογκ οτι καρκινος = candida. Δεν υπαρχει λογικη βεβαια πισω απο αυτο. Και εχει και συνεχεια. Πιστεουν οτι η διατροφη με κρεας, ζαχαρη κλπ ειναι η αιτια πισω απο τη λοιμωξη με candida αρα και η αιτια του καρκινου.

Εχω γραψει και παλιοτερα οτι ειχα συναντησει ασθενη που παρατησε τη χημειοθεραπεια μετα απο σχεδον πληρη ανταποκριση μετα απο 3 συνεδριες και αρχισε τη διατροφη και τα ματζουνια. Με τη συμφωνη γνωμη ολης της οικογενειας. Ο γιος της μου ειπε, επι λεξη, "δεν τρωει κρεας και ζαχαρη και τετοια γιατι αυτα ειναι που θρεφουν τον καρκινο". Εννοειται οτι οταν ηρθε ξανα ο ογκος ηταν 10 εκατοστα απο 0.9 μετα τη χημειο και ειχε και εγκεφαλικες μεταστασεις.

Φυσική επιλογή.

• Like 3

Υπαρχει ενας διασημος αστικος μυθος στα ψεκασμενα σαιτ/μπλογκ οτι καρκινος = candida. Δεν υπαρχει λογικη βεβαια πισω απο αυτο. Και εχει και συνεχεια. Πιστεουν οτι η διατροφη με κρεας, ζαχαρη κλπ ειναι η αιτια πισω απο τη λοιμωξη με candida αρα και η αιτια του καρκινου.

Εχω γραψει και παλιοτερα οτι ειχα συναντησει ασθενη που παρατησε τη χημειοθεραπεια μετα απο σχεδον πληρη ανταποκριση μετα απο 3 συνεδριες και αρχισε τη διατροφη και τα ματζουνια. Με τη συμφωνη γνωμη ολης της οικογενειας. Ο γιος της μου ειπε, επι λεξη, "δεν τρωει κρεας και ζαχαρη και τετοια γιατι αυτα ειναι που θρεφουν τον καρκινο". Εννοειται οτι οταν ηρθε ξανα ο ογκος ηταν 10 εκατοστα απο 0.9 μετα τη χημειο  και ειχε και εγκεφαλικες μεταστασεις.

θεωρω και πιστευω οτι τα συντηρητικα στις τροφες κανουν οτι κανουν. οι χημικουρες δηλαδη και οχι το κρεας απο μονο του. πιστευω οτι οσο πιο παλια, τοσο πιο καλα. πχ στα χωρια. τρωγανε καθαρες τροφες και οχι τοσο επεξεργασμενες τυπου σουπερμαρκετ κτλ κτλ. καθαρο γαλα, καθαρο κρεας, καθαρα λαχανικα και φρουτα. χωρις κοκα κολες και διαφορα αλλα.

δεν ειμαι γιατρος. απλα με την λογικη παω.

• Moderators

θεωρω και πιστευω οτι τα συντηρητικα στις τροφες κανουν οτι κανουν. οι χημικουρες δηλαδη και οχι το κρεας απο μονο του. πιστευω οτι οσο πιο παλια, τοσο πιο καλα. πχ στα χωρια. τρωγανε καθαρες τροφες και οχι τοσο επεξεργασμενες τυπου σουπερμαρκετ κτλ κτλ. καθαρο γαλα, καθαρο κρεας, καθαρα λαχανικα και φρουτα. χωρις κοκα κολες και διαφορα αλλα.

δεν ειμαι γιατρος. απλα με την λογικη παω.

Ειναι αποδεδειγμενο οτι τα κρεατα βοηθουν στο να δημιουργηθουν οι καταλληλες "συνθηκες" για να εμφανιστει ή επιδεινωθεί ο καρκινος ενω η vegan διατροφη δρα κατασταλτικα. Δεν εχει να κανει με τα χημικα αλλα με τις τροφες. 

• Like 1

FB_IMG_1486939884343.jpg

Respect! Αν βρω τοσο προσγειωμενη γυναικα την παντρευομαι αμεσα. Η αληθεια παντως ειναι οτι οσες ρωτανε αν εχεις δει τις 50 αποχρωσεις, δε το εχουν στο σεξ. Γι αυτο και η τοσο μεγαλη επιτυχια της ταινιας στις γυναικες της Ελλαδας.
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...