Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

• Super Moderators
Δημοσ.

και αυτές οι τιμές αιματοκρίτη είναι νορμάλ;

Νοpe, ούτε για γυναίκα ούτε για άντρα...

• Like 2
Δημοσ.

Τι είναι το κάντιντα και αυτές οι τιμές αιματοκρίτη είναι νορμάλ;

Καλές είναι. Για γάτα.  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Τι είναι το κάντιντα και αυτές οι τιμές αιματοκρίτη είναι νορμάλ;

Με λίγα λόγια η βλαμμένη ανησυχεί για καντιντίαση (μύκητας είναι η καντιντα) ενώ είναι αναιμική κ κοντεύει να πεθάνει.

Δημοσ.

Με λίγα λόγια η βλαμμένη ανησυχεί για καντιντίαση (μύκητας είναι η καντιντα) ενώ είναι αναιμική κ κοντεύει να πεθάνει.

Υπαρχει ενας διασημος αστικος μυθος στα ψεκασμενα σαιτ/μπλογκ οτι καρκινος = candida. Δεν υπαρχει λογικη βεβαια πισω απο αυτο. Και εχει και συνεχεια. Πιστεουν οτι η διατροφη με κρεας, ζαχαρη κλπ ειναι η αιτια πισω απο τη λοιμωξη με candida αρα και η αιτια του καρκινου.

Εχω γραψει και παλιοτερα οτι ειχα συναντησει ασθενη που παρατησε τη χημειοθεραπεια μετα απο σχεδον πληρη ανταποκριση μετα απο 3 συνεδριες και αρχισε τη διατροφη και τα ματζουνια. Με τη συμφωνη γνωμη ολης της οικογενειας. Ο γιος της μου ειπε, επι λεξη, "δεν τρωει κρεας και ζαχαρη και τετοια γιατι αυτα ειναι που θρεφουν τον καρκινο". Εννοειται οτι οταν ηρθε ξανα ο ογκος ηταν 10 εκατοστα απο 0.9 μετα τη χημειο  και ειχε και εγκεφαλικες μεταστασεις.

• Like 4
Δημοσ.

Εχω γραψει και παλιοτερα οτι ειχα συναντησει ασθενη που παρατησε τη χημειοθεραπεια μετα απο σχεδον πληρη ανταποκριση μετα απο 3 συνεδριες και αρχισε τη διατροφη και τα ματζουνια. Με τη συμφωνη γνωμη ολης της οικογενειας. Ο γιος της μου ειπε, επι λεξη, "δεν τρωει κρεας και ζαχαρη και τετοια γιατι αυτα ειναι που θρεφουν τον καρκινο". Εννοειται οτι οταν ηρθε ξανα ο ογκος ηταν 10 εκατοστα απο 0.9 μετα τη χημειο  και ειχε και εγκεφαλικες μεταστασεις.

Να 'ταν η μόνη. Η πλάκα είναι ότι αν εν τέλει υποχωρήσει η κακοήθεια μετά από πόσους μήνες chemo / proton / οτιδήποτε, ευθύνεται "η διατροφή" ή (χειρότερα) "ο θεός"! Αλλά εάν εν τέλει δε γίνει τίποτα, "οι γιατροί φταίνε και τα δηλητήρια που δίνουν τη σκότωσαν".

:lol:

• Like 3
Δημοσ.

Σπεκτ τι έχεις πάθει τελευταία;  Ετοιμάζεσαι να υιοθετήσεις;

:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...