Moderators stormrain Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 ^^^^ Πως λεγεται αυτο το meme?
Grim Ripper Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ορίστε. http://knowyourmeme.com/memes/actual-advice-mallard 0 κακός αδερφφός. http://knowyourmeme.com/memes/malicious-advice-mallard 2
LongTom Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Τι είναι το κάντιντα και αυτές οι τιμές αιματοκρίτη είναι νορμάλ; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 και αυτές οι τιμές αιματοκρίτη είναι νορμάλ; Νοpe, ούτε για γυναίκα ούτε για άντρα... 2
Haldol Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Τι είναι το κάντιντα και αυτές οι τιμές αιματοκρίτη είναι νορμάλ; Καλές είναι. Για γάτα. 1
De@th L0rd Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Τι είναι το κάντιντα και αυτές οι τιμές αιματοκρίτη είναι νορμάλ; Με λίγα λόγια η βλαμμένη ανησυχεί για καντιντίαση (μύκητας είναι η καντιντα) ενώ είναι αναιμική κ κοντεύει να πεθάνει.
doctorkostis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Με λίγα λόγια η βλαμμένη ανησυχεί για καντιντίαση (μύκητας είναι η καντιντα) ενώ είναι αναιμική κ κοντεύει να πεθάνει. Υπαρχει ενας διασημος αστικος μυθος στα ψεκασμενα σαιτ/μπλογκ οτι καρκινος = candida. Δεν υπαρχει λογικη βεβαια πισω απο αυτο. Και εχει και συνεχεια. Πιστεουν οτι η διατροφη με κρεας, ζαχαρη κλπ ειναι η αιτια πισω απο τη λοιμωξη με candida αρα και η αιτια του καρκινου. Εχω γραψει και παλιοτερα οτι ειχα συναντησει ασθενη που παρατησε τη χημειοθεραπεια μετα απο σχεδον πληρη ανταποκριση μετα απο 3 συνεδριες και αρχισε τη διατροφη και τα ματζουνια. Με τη συμφωνη γνωμη ολης της οικογενειας. Ο γιος της μου ειπε, επι λεξη, "δεν τρωει κρεας και ζαχαρη και τετοια γιατι αυτα ειναι που θρεφουν τον καρκινο". Εννοειται οτι οταν ηρθε ξανα ο ογκος ηταν 10 εκατοστα απο 0.9 μετα τη χημειο και ειχε και εγκεφαλικες μεταστασεις. 4
Haldol Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Εχω γραψει και παλιοτερα οτι ειχα συναντησει ασθενη που παρατησε τη χημειοθεραπεια μετα απο σχεδον πληρη ανταποκριση μετα απο 3 συνεδριες και αρχισε τη διατροφη και τα ματζουνια. Με τη συμφωνη γνωμη ολης της οικογενειας. Ο γιος της μου ειπε, επι λεξη, "δεν τρωει κρεας και ζαχαρη και τετοια γιατι αυτα ειναι που θρεφουν τον καρκινο". Εννοειται οτι οταν ηρθε ξανα ο ογκος ηταν 10 εκατοστα απο 0.9 μετα τη χημειο και ειχε και εγκεφαλικες μεταστασεις. Να 'ταν η μόνη. Η πλάκα είναι ότι αν εν τέλει υποχωρήσει η κακοήθεια μετά από πόσους μήνες chemo / proton / οτιδήποτε, ευθύνεται "η διατροφή" ή (χειρότερα) "ο θεός"! Αλλά εάν εν τέλει δε γίνει τίποτα, "οι γιατροί φταίνε και τα δηλητήρια που δίνουν τη σκότωσαν". 3
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Σπεκτ τι έχεις πάθει τελευταία; Ετοιμάζεσαι να υιοθετήσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις