Mr_ChEeTaH Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Όταν ο συγκάτοικός σου αρχίζει το downloading την ώρα που παίζεις fifa 17 ή battlefield 19
Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 41
opera Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Hn Mo International Coverage More than a million civilians in Mosul face a catastrophic humanitarian situation which is not receiving the media attention it deservesIt Deserves manitarian Disaster in Mosul 'Not Getting International Coverage It Deserves 2
agamoi-thytai Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 H[/size]n[/size] Mo[/size] International[/size] Coverage[/size] More than a million civilians in Mosul face a catastrophic humanitarian situation which is not receiving the media attention it deserves It[/size] Deserves[/size] manitarian[/size] Disaster[/size] in[/size] Mosul[/size] 'Not[/size] Getting[/size] International[/size] Coverage[/size] It[/size] Deserves[/size] Θα σου απαντούσα τώρα, αλλα θέλω να δω το vioSe.
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Epic comments και ενα για την Ευα 13
Πέτρος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δεν είναι Ιππότες στην Υπηρεσία του Σατανά και είναι Βασιλείς; Τι μας μαθαίνανε τόσα χρόνια Νίκο Τσιαμτσίκα; Κι εγώ, Knights In Satan's Service ήξερα, αλλά και AntiChrist/Devil'sChild Ένα ψέμα όλη μου η ζωή!
evabb Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Epic comments και ενα για την Ευα νομιζα οτι ηταν μπαλα. παιδι μου τετραπαχοοοοο :wub: :wub:
ougxar Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 θα μεινουν εκει για παντα,αφου οποιος παιρνει warcraft,lol κτλ του ειναι αχρειαστα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ένας εισαγγελέας δεν θα ήταν άσχημο να παρέμβει... 10
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Ένας εισαγγελέας δεν θα ήταν άσχημο να παρέμβει... Καλα οτι βιγκαν διατροφη δεν σημαινει απαραιτητα θεματα υγειας ισχυει. Μια χαρα μπορει να μεγαλωνεις παιδι χωρις καθολου κρεας και να ειναι υγιέστατο οπως επισης μπορει να το μεγαλωνεις με κρεας και να εχει ακριβώς την ιδια ασθένεια. Αρα παιζουν 2 περιπτωσεις 1) Η μανα εχει κανει μαλακια ως προς το φαγητο (οχι οτι δεν της δινει κρεας αλλα μπορει απλα να μην ειναι σωστη η διατροφη γιατι βιγκαν δεν σημαινει αυτοματα καλη διατροφη) 2) το παιδι μπορει να ειναι αρρωστο ασχετα με τη διατροφη (πχ να ειχε αναιμια ετσι και αλλιως) ΥΓ: τρωω κρεας πριν πεις οτι ειμαι βιγκαν η κατι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Σχεδόν καθημερινά όσπρια, ζωάρα... ...not 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις