tr3quart1sta Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 αν ειχα windows και γω ετσι θακανα 4
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 αν ειχα windows και γω ετσι θακανα για τον ie μαλών γκαρίζουν... 1
mouxaxa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι όλα αληθινά: http://imgur.com/a/MkJyJ 2
mixalis@ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 https://twitter.com/ZeroCoolGr1/status/436440966057037824/photo/ 3
Avatar21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 O Malcom X (πριν το γυρίσει σε legit - Sunni) ήταν ηγετικό μέλος του Nation of Islam , μιας κάργα αιρετο-ρατσιστικό-απατεωνιστικης οργάνωσης. Εθνικιστής δε ξ΄ρω αν ήταν αλλά ήταν σίγουρα 1. Αιρετικός 2. Ρατσιστής 3. Μέλος μιας "θρησκο-απατης" Κοίτα εκεί που δεν το ήξερα...Σευχαριστώ ρε DrLo και death. Δεν ήξερα τίποτα απο όλα αυτά, ήξερα πως μάχεται για τα δικαιώματα των "μαύρων". p.s Holy meatball τον μπέρδεψα με τον Martin Luther King Jr. :/ :/ :/ το παιχνίδι είναι αόριστο έως σουρεάλ, όποτε το θυμάσαι ή βλέπεις κάτι σχετικό (όπως η εικόνα με τον λαβύρινθο), χάνεις. Όταν χάνεις, το λες σε κάποιον, ο οποίος μιας και του το θύμισες χάνει και εκείνος κλπ κλπ. κάψιμο, δεν έχει κάποιο βαθύτερο νόημα. love it or hate it Μου έκαψες το μυαλό γιατί δεν κατάλαβα ΤΙΠΟΤΑ. Παράμενει κάτι το οποιό υπάρχει στην σφαίρα τις φαντασίας?
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μου έκαψες το μυαλό γιατί δεν κατάλαβα ΤΙΠΟΤΑ . Παράμενει κάτι το οποιό υπάρχει στην σφαίρα τις φαντασίας? Μη σκεφτεσαι τωρα ροζ ελεφαντες. Απο τη στιγμη που στο ειπα, σκεφτηκες (τουλαχιστον εναν) ροζ ελεφαντα. Εχασες. Αυτο. Αν το κανεις και σε κανεναν ψυχαναγκαστικο μπορεις να του καταστρεψεις ανετα καποιο μερος της ημερας του. 1
παπι Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Για να πατησες το σποιλερ, σιγουρα το χαζευες και συ για κανα 5λεπτο. 4
yannis27gr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μη σκεφτεσαι τωρα ροζ ελεφαντες. Απο τη στιγμη που στο ειπα, σκεφτηκες (τουλαχιστον εναν) ροζ ελεφαντα. Εχασες. Αυτο. Αν το κανεις και σε κανεναν ψυχαναγκαστικο μπορεις να του καταστρεψεις ανετα καποιο μερος της ημερας του. Είμαι τόσο κουρασμένος που ΔΕΝ σκέφτηκα ροζ ελέφαντες. Φακ... Βρήκα το αντίδοτο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις