Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

O Malcom X (πριν το γυρίσει σε legit - Sunni) ήταν ηγετικό μέλος του Nation of Islam , μιας κάργα αιρετο-ρατσιστικό-απατεωνιστικης οργάνωσης.

Εθνικιστής δε ξ΄ρω αν ήταν

αλλά ήταν σίγουρα

1. Αιρετικός

2. Ρατσιστής

3. Μέλος μιας "θρησκο-απατης"

Κοίτα εκεί που δεν το ήξερα...Σευχαριστώ ρε DrLo και death. Δεν ήξερα τίποτα απο όλα αυτά, ήξερα πως μάχεται για τα δικαιώματα των "μαύρων". 

p.s Holy meatball τον μπέρδεψα με τον Martin Luther King Jr. :/ :/ :/

το παιχνίδι είναι αόριστο έως σουρεάλ, όποτε το θυμάσαι ή βλέπεις κάτι σχετικό (όπως η εικόνα με τον λαβύρινθο), χάνεις. Όταν χάνεις, το λες σε κάποιον, ο οποίος μιας και του το θύμισες χάνει και εκείνος κλπ κλπ. κάψιμο, δεν έχει κάποιο βαθύτερο νόημα. love it or hate it :P

Μου έκαψες το μυαλό γιατί δεν κατάλαβα ΤΙΠΟΤΑ:P. Παράμενει κάτι το οποιό υπάρχει στην σφαίρα τις φαντασίας?:P

• Moderators
Δημοσ.

Μου έκαψες το μυαλό γιατί δεν κατάλαβα ΤΙΠΟΤΑ :P. Παράμενει κάτι το οποιό υπάρχει στην σφαίρα τις φαντασίας? :P

Μη σκεφτεσαι τωρα ροζ ελεφαντες. 

Απο τη στιγμη που στο ειπα, σκεφτηκες (τουλαχιστον εναν) ροζ ελεφαντα. Εχασες. Αυτο.

Αν το κανεις και σε κανεναν ψυχαναγκαστικο μπορεις να του καταστρεψεις ανετα καποιο μερος της ημερας του. 

• Like 1
Δημοσ.

Μη σκεφτεσαι τωρα ροζ ελεφαντες. 

Απο τη στιγμη που στο ειπα, σκεφτηκες (τουλαχιστον εναν) ροζ ελεφαντα. Εχασες. Αυτο.

Αν το κανεις και σε κανεναν ψυχαναγκαστικο μπορεις να του καταστρεψεις ανετα καποιο μερος της ημερας του. 

Είμαι τόσο κουρασμένος που ΔΕΝ σκέφτηκα ροζ ελέφαντες.

Φακ... Βρήκα το αντίδοτο :)

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...