IT chef Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 δεν ξερω τι λες αλλα με ενα τετοιο δωματιο η γκομενα σου κανει τεμεναδες Eγώ να δεις τι "τεμενάδες" θα της έκανα. ^Κατι δεν παει καλα εδω. Τι επαθε το ρολοι; Τίποτα.Ήταν προγραμματισμένο να γίνει η απογείωση στο 7. Weird log on a server. 10
xrist0s4 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Οποιος εχει την διαθεση και το κουραγιο ας κατσει να το διαβασει...Εβλεπα τις φασεις αγωνα οφη-παο τις προαλες κ διαβαζα κ σχολια και πετυχα αυτον τον τυπο!δεν εχω ξαναδει πιο μεγαλο και αλλοπροσαλο σχολιο στο youtube! 2
ougxar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Οποιος εχει την διαθεση και το κουραγιο ας κατσει να το διαβασει...Εβλεπα τις φασεις αγωνα οφη-παο τις προαλες κ διαβαζα κ σχολια και πετυχα αυτον τον τυπο!δεν εχω ξαναδει πιο μεγαλο και αλλοπροσαλο σχολιο στο youtube! να περασει δε βριζω
παπι Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Ιδεα!!! Σε καμια μεγαλη μαζοξη να μοιραζω σοκολατακια με καθαρτικο. 10
liakjim Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Οποιος εχει την διαθεση και το κουραγιο ας κατσει να το διαβασει...Εβλεπα τις φασεις αγωνα οφη-παο τις προαλες κ διαβαζα κ σχολια και πετυχα αυτον τον τυπο!δεν εχω ξαναδει πιο μεγαλο και αλλοπροσαλο σχολιο στο youtube! Λοβοτομή...
Tzimmys Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Οποιος εχει την διαθεση και το κουραγιο ας κατσει να το διαβασει...Εβλεπα τις φασεις αγωνα οφη-παο τις προαλες κ διαβαζα κ σχολια και πετυχα αυτον τον τυπο!δεν εχω ξαναδει πιο μεγαλο και αλλοπροσαλο σχολιο στο youtube! Μπορείτε να διαβάσετε μόνο τα τελευταία σχόλια... Πάλι γέλασα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μπρόκολο, cannot compute... 25
deesnider Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μπρόκολο, cannot compute... Η ακριβέστερη απεικόνιση τού «βγήκα απ' την πρίζα, δικέ μου!» , που έλεγε κι ο Χαρούλης...
De@th L0rd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μπρόκολο, cannot compute... Τι τρελαμένο σκυλί! My spirit animal!
opera Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ιδεα!!! Σε καμια μεγαλη μαζοξη να μοιραζω σοκολατακια με καθαρτικο. Έτσι διαλύεις συγκέντρωση διαμαρτυρίας με άλλου είδους χημικά.
Lucifer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Παπαριές, τα ευρωπαϊκά τα είχανε για πλάκα και τα δαμασκηνά και τις κατάνες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις