Sellers Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ποσο κορυφαίο αυτό που ζητάν συμβουλές πάνω σε κάτι τοσο εξεζητημένο. Τι θες να σου πει ο random που θα δει το ποστ, για το ''Haemofilus Species''; Δλδ απέριψες το εμβόλιο γιατι δεν ξερω'γω τι, και τωρα η επόμενη κίνηση ειναι τα comments στο fb για το πως θα κινηθούμε. 2
LongTom Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ας ελπίσουμε για άρση επιμέλειας... 15μ γιος,μισό στάδιο μήκος. Πάντως τρελά γούστα που έβαλε και την ακριβή διάγνωση,σου λέει "φατσοβιβλίο είναι αυτό,όλο και κάποιος ειδικός παθολόγος θα απαντήσει". 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 μηνών κι εγώ αυτό αναρωτήθηκαν αρχικά, 15 μέτρα? LOL 2
Moderators Kercyn Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 trying* Επίσης και οι bandits όταν κυνηγάνε το μαμούθ και φωνάζουν "Can't wait to count on your coin!". 1
pournaras Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ποσο κορυφαίο αυτό που ζητάν συμβουλές πάνω σε κάτι τοσο εξεζητημένο. Τι θες να σου πει ο random που θα δει το ποστ, για το ''Haemofilus Species''; Δλδ απέριψες το εμβόλιο γιατι δεν ξερω'γω τι, και τωρα η επόμενη κίνηση ειναι τα comments στο fb για το πως θα κινηθούμε. Κατσε, θες να πεις δηλαδη οτι το Facebook groups for Android δεν εχει εξειδικευμενα ατομα πανω σε τετοιου ειδους ιους; Μιλα ξεκαθαρα Sellers...
hackerW32 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 LOL μου θυμισε εμενα που εβαλα το pc case μου στην μπανιερα για πλύσιμο. ήταν αποτελεσματικο ομως.
vasilissouvlaki Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 LOL μου θυμισε εμενα που εβαλα το pc case μου στην μπανιερα για πλύσιμο. ήταν αποτελεσματικο ομως. Τουλάχιστον τον έβγαλες απο την πρίζα? 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις