Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

To εχω αναβασει ξανα αυτο? Το βρηκα σε ενα περιπτερο στο Θησειο, πιο πισω ειχε και κατι Transformers knock off, Conversion νομιζω τα ελεγε.  :lol:

post-122525-0-59715600-1477949599_thumb.jpg

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

To εχω αναβασει ξανα αυτο? Το βρηκα σε ενα περιπτερο στο Θησειο, πιο πισω ειχε και κατι Transformers knock off, Conversion νομιζω τα ελεγε.  :lol:

attachicon.giffake.jpg

απλα , ειναι transformer

• Like 2

• Super Moderators

Προτιμώ να προσλάβω μερικούς Space Marines, έναν να αλλάζει την λάμπα και τους υπόλοιπους να δοξάζουν τον αυτοκράτορα...

• Like 7

Και κάνεις λάθος και στην πρόσθεση και βάζεις το αφεντικό σου μέσα και γίνεσαι άνεργο γκαρσόνι  :P

Στρογγυλοποίηση και ορθή πολιτική για να ξανάρθουν οι πελάτες λέγεται και όχι λάθος.

Στρογγυλοποίηση και ορθή πολιτική για να ξανάρθουν οι πελάτες λέγεται και όχι λάθος.

δεν ξερω αλλα ενα τετοιο γραψιμο σε λογαριασμο που δεν ξερω τι περιγραφει αλλα οι πραξεις ειναι φαινομενικα προς οφελος μου , μου προκαλει υποψιες .θα μπορουσε βεβαια να ειναι και ο προσδιορισμος του αδιαφορου μαγαζατορα , αλλα αυτο θα κραταγε λιγο , μεχρι να κλεισει το μαγαζι .  

οποτε θα ημουν προς το καχυποπτος και θα ψαχνομουν για μικρες αμυχες απο το ευλαβικο γδαρσιμο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...