Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

Δεν το γνωρίζω αυτό αλλά μου ακούγεται αδιανόητο να γίνεται. Αυτό που ισχύει περισσότερο είναι πως τα προφυλακτικά που πωλούνται στα περίπτερα μπορεί να έχουν μια αλλοίωση λόγω της έκθεσης τους στον καιρό.

sorry για το καθυστερημένο offtopic αλλά πολλά περίπτερα έχουν μούφα (κινέζικα) προφυλακτικά μέσα σε κουτιά που γράφουν είτε durex, είτε duo, είτε again κλπ κλπ κλπ.... οπότε ΠΟΤΕ προφυλακτικά από περίπτερο.

Δημοσ.

5WSsyUT.jpg

Furniture of law enforcement, όχι αστεία.

Είχα τον Robert cop 3 !!!!!!!!!!!

το μόνο κακό ηταν οτι ζουλιόταν και δεν ηταν συμπαγές το σώμα του

μέσα στη μέρα τον είχα διαμελίσει να δω τι έχει μέσα 

Δημοσ.

Tesla worshiping cult much? Tesla didn't invent everything...

Νο νο νο νο μαι φρεντ. Απλά την έβαλα γιατί πρώτον, υπήρχε άρθρο σχετικά με τον Tesla πριν κάτι μέρες στο φόρουμ και δεύτερον δεν είπαμε ότι εφηύρε ( Έτσι γράφεται? :P )  τα πάντα απλά ήταν μπροστά για την εποχή του και είχε ιδέες που άλλοι τις πήραν και τις πλάσαραν για δικές τους.

The difference a bra makes

azbOyAB_460sa.gif

And so it begins...

This-Is-Gonna-Be-Good-Creeper-Bird-Popco

Δεν θα ξεκινήσει διαφωνία μην χαίρεσαι :o

Remi has the power :-D  :-D  :-D

aozxq53_460sa.gif

• Like 12
Δημοσ.

Ισχύει το έχω ακούσει να το λέει ο ίδιος. Τώρα νομίζεις πως ξεφύγαμε? :P Οι άλλοι θα κλαίνε και όσοι θα βλέπουνε θα γελάνε :P

O Remi είναι απίστευτος, και ετοιμάζει ταινία αυτόν το καιρό κανονική. Δε γνωρίζω αν θα βγεί στους κινηματογράφους βέβαια. Α little taste

Θα βγει πριν τον σκοτώσουν για τις μαλακίες που κάνει? :P. Απορία το έχω :D. Πάντως δεν το ήξερα πως βγάζει ταινία. Αν βγει στον κινηματογράφο θα πάω πρεμιέρα δεν χάνονται αυτά :P ( Αν και εδώ πέρα δεν πιστεύω να τον ξέρει τόσος κόσμος. Καλύτερα να γελάσουμε με την ησυχία μας πέφτοντας στα πατώματα :P )

• Like 1
Δημοσ.

Στο ΟΟΤ ήθελα να το βάλω, μπερδεύτηκα :-D

funny-crab-bottle-house.jpg

No problem είναι μια "ενδιαφέρουσα" είδηση τουλάχιστον:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...