Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Shit high and gaze! 17
deesnider Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αυτές τις μαλακίες κάνουν κάποιοι γονείς. Πάνε και βαφτίζουν το παιδί τους ...Χρυσηίδα και, όταν ενηλικιώνεται, τού βγαίνουν όλα τα κόμπλεξ που μάζεψε απ' το δούλεμα στο σχολείο... 6
Pa0ki Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αυτές τις μαλακίες κάνουν κάποιοι γονείς. Πάνε και βαφτίζουν το παιδί τους ...Χρυσηίδα και, όταν ενηλικιώνεται, τού βγαίνουν όλα τα κόμπλεξ που μάζεψε απ' το δούλεμα στο σχολείο... Σιγά μην τη βάφτισαν έτσι, καλλιτεχνικό είναι Για σχεδόν 60άρα πάντως μια χαρά κρατιέται έμπαινα
deesnider Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Σιγά μην τη βάφτισαν έτσι, καλλιτεχνικό είναι Το υπέθεσα ότι δεν είναι το βαφτιστικό της, αλλά το σχόλιο μού βγήκε αυθόρμητα, διότι με τα ηλίθια ονόματα που φορτώνουν ορισμένοι στα παιδιά, έχω χοντρό πρόβλημα. Το ότι το διάλεξε η ίδια πάντως, μάλλον χειρότερο μού κάνει... Για σχεδόν 60άρα πάντως μια χαρά κρατιέται έμπαινα Μωρέ κι εγώ έμπαινα! Αρκεί βέβαια να μη μού πετούσε τίποτα σαν το παραπάνω πριν, διότι θα έμενα στην - μάταια - προσπάθεια... 1
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Σιγά μην τη βάφτισαν έτσι, καλλιτεχνικό είναι Για σχεδόν 60άρα πάντως μια χαρά κρατιέται έμπαινα Noμιζω αρχικα τα βιβλια της ελεγαν Χρυσα και οχι Χρυσηιδα οποτε παιζει και το οριτζιναλε να ηταν ετσι. Dude... No..
eliasjuve Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Νιώθει καλά την ψεκάζουν. Έχει συννεφιά την ψεκάζουν. Αυριο θα φτιάξω φασολάκια, μας ψεκάζουν οι αλήτες.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Το σταυροδρόμι των ψυχών, Οι αγγελιοφόροι του πεπρωμένου Ο λύκος της μοναξιάς Το σπίτι των σκιών, Το κελάρι της ντροπής Το μάτι του βοριά Το φιλί του δράκου Τα δάκρυα του Θεού Ο γιος της βροχής Η γυναίκα της σοφίτας Το βαλς των πορσελάνινων άστρων δεν υπάρχουν οι τίτλοι των βιβλίων της! πόση πρωτοτυπία πια!
george_gr1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Το υπέθεσα ότι δεν είναι το βαφτιστικό της, αλλά το σχόλιο μού βγήκε αυθόρμητα, διότι με τα ηλίθια ονόματα που φορτώνουν ορισμένοι στα παιδιά, έχω χοντρό πρόβλημα. Το ότι το διάλεξε η ίδια πάντως, μάλλον χειρότερο μού κάνει... Μωρέ κι εγώ έμπαινα! Αρκεί βέβαια να μη μού πετούσε τίποτα σαν το παραπάνω πριν, διότι θα έμενα στην - μάταια - προσπάθεια... Θα μπορουσες βεβαια να εσφιγγες τα δοντια τελειωνοντας πανω της φωναζοντας... σε ψεκασα 4
pano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 ^Ρε συ έχει βλεφαρίδες ο σκύλος; Ντάξ,εδώ μπαίνεις πιο εύκολα απ'ότι στην Χρυσηιδα 1
deesnider Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Φίλε, μην αστειεύεσαι με σοβαρά πράγματα! Τα δανκόνια είναι ύπουλα κωλόζωα. Σού την πέφτουν εκεί που δεν το περιμένεις και σού κόβουν κομμάτι για πλάκα... 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις