Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλαθλος κυρς και κυρ, όχι οπαδός! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Τσεχία 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightshady Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightshady Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Tα Pokemon παιχνίδια ακόμα και στις αμερικάνικες/ευρωπαϊκές εκδόσεις που έχουν την λογοκρισία τους είναι γεμάτα από τέτοιου είδος υπονοούμενα. Καλά, ας μην μιλήσω για την επίσημη περιγραφή ορισμένων Pokemon στο Pokedex: http://www.dorkly.com/post/55702/the-15-most-disturbing-pokedex-entries Παιχνίδια για μικρά παιδιά σου λέω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Τσεχία Πρώτον θέλω τσέχικη τώρα, δεύτερον τι διάολο εννοεί στο τέλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Πρώτον θέλω τσέχικη τώρα, δεύτερον τι διάολο εννοεί στο τέλος. η πόλη μας σε κάρτα εστιατορίου. Το ψωμί με έσκασε μέχρι να το διαβάσω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, τι είναι "η πόλη μας σε κάρτα εστιατορίου" όμως εκτός από τα πρώτα λόγια κάποιου που τον πιάνει το LSD. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 We had a good run... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 η πόλη μας σε κάρτα εστιατορίου. Το τι γράφει, το διάβασα κι εγώ, όπως κι ο Lucifer φαντάζομαι. Όμως το τι εννοεί, δεν το φτάνει το φτωχό μυαλό μου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, τι είναι "η πόλη μας σε κάρτα εστιατορίου" όμως εκτός από τα πρώτα λόγια κάποιου που τον πιάνει το LSD. Το τι γράφει, το διάβασα κι εγώ, όπως κι ο Lucifer φαντάζομαι. Όμως το τι εννοεί, δεν το φτάνει το φτωχό μυαλό μου... Κατα πάσα πιθανότητα: Η κάρτα του φαγάδικου έχει σε κάποια όψη της την πόλη ή τμήμα της πόλης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neverme Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ ψηφίζω "υπολειμμα σε κάρτα εστιατορίου" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 η πόλη μας σε κάρτα εστιατορίου. Το ψωμί με έσκασε μέχρι να το διαβάσω... Εγω διάβαζα "πεομι". Αντε βγάλε άκρη τι έχει ο καθένας στο μυαλό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Σαν να σου έκανε μετάφραση το siri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις