Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Μιας και πιασατε θεμα προφυλακτικα-σ/μ, θελω να ρωτησω κατι:

Ισχυει αυτο που ακουσα, οτι οι εταιριες προφυλακτικων δινουν μονο στα φαρμακεια τα ελεγμενα και καρα-τεσταρισμένα προφυλακτικά και οτι τα υπολοιπα πανε σε σ/μ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν το γνωρίζω αυτό αλλά μου ακούγεται αδιανόητο να γίνεται. Αυτό που ισχύει περισσότερο είναι πως τα προφυλακτικά που πωλούνται στα περίπτερα μπορεί να έχουν μια αλλοίωση λόγω της έκθεσης τους στον καιρό.

• Like 1

Μιας και πιασατε θεμα προφυλακτικα-σ/μ, θελω να ρωτησω κατι:

Ισχυει αυτο που ακουσα, οτι οι εταιριες προφυλακτικων δινουν μονο στα φαρμακεια τα ελεγμενα και καρα-τεσταρισμένα προφυλακτικά και οτι τα υπολοιπα πανε σε σ/μ;

Για ουρμπανια μου ακουγεται.Για ελεγχο απο οσο ξερω παιρνουν ενα μεγαλο δειγμα απο τις παρτιδες και εαν καποιο βγει εκτος των προδιαγραφων,πετανε ολη την παρτιδα.Παντως απο σ/μ δεν ειχα ποτε μου προβλημα.Απο περιπτερο δεν εχω δοκιμασει και ουτε προκειται.Ειδικα καλοκαιρι τα σκιζει η ζεστη ολη μερα.

• Like 1

Δεν το γνωρίζω αυτό αλλά μου ακούγεται αδιανόητο να γίνεται. Αυτό που ισχύει περισσότερο είναι πως τα προφυλακτικά που πωλούνται στα περίπτερα μπορεί να έχουν μια αλλοίωση λόγω της έκθεσης τους στον καιρό.

Καλα απο περιπτερο απλα και λογικα να σκεφτεις καταλαβαινεις πως ισχυει.

Αλλά πχ ο φιλος παραπανω λεει:

Τα lidl δεν φημίζονται για την τήρηση των συνθηκών αποθήκευσης και την προσοχή τους στα εμπορεύματα.

Άρα; Αρα, οχι στα προφυλακτικα απο lidl αλλά απο άλλα σ/μ ειναι οκ;

ΥΓ. Προσωπικά αγοραζω απο hondos center γιατι νομιζω πως εκει το εμπορευμα ανανεωνεται πιο γρηγορα.

Δεν μπορώ να αμφισβητήσω αυτό που λέει ο gamanos αλλά δεν μπορώ να το αποδεχθώ κιόλας χωρίς στοιχεία. Οκ τα προϊόντα ετικέτας Lidl δεν είναι τα καλύτερα αλλά αυτό για την τήρηση των συνθηκών αποθήκευσης πρώτη φορά το ακούω.

• Like 3

Oι μπάμιες είναι μια χαρά αν ξέρεις να τις μαγειρέψεις κ αν είσαι αρκετά ΑΝΤΡΑΣ(sic) να δεχθείς τις συνέπειες...

Programming in a nutshell:

a8WeN41_460sa_v1.gif

• Like 10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...