DrLo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Τώρα πες με υπερβολικά ψείρα αλλά αυτό που με "χάλασε" 1ο στο παραπάνω προϊόν κλασσικής ελληνικής δημοσιουπαλληλικής πραγματικότητας είναι το Θέμα : "απάντηση σε έγγραφό σας" κατατοπιστικό, σαφές και καθόλου generic ... μη καθόμαστε τώρα και σκεφτόμαστε θέμα αφού μπορούμε να αφήσουμε το ίδιο από το .doc που χρησιμοποιούμε για πρότυπο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agamoi-thytai Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 http://www.tilestwra.com/grafistas-prostheti-astia-kartoun-se-fotografies-agnoston-pou-vriski-sta-kinonika-diktia/ Ειμαι απο το iPad και θα μου πάρει χρόνο το copy paste. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badweed Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) http://www.tilestwra.com/grafistas-prostheti-astia-kartoun-se-fotografies-agnoston-pou-vriski-sta-kinonika-diktia/ Ειμαι απο το iPad και θα μου πάρει χρόνο το copy paste. χεχε μου θυμισε τα σχολικα μου βιβλια (οχι με τοσο ταλεντο βεβαια ) Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2016 από badweed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Η εποχη των σοσιαλ νετγουρκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, μια αναίρεση ασφαλιστικής ικανότητας θέλει εκεί να μην τρώνε πόρους τα ζώα απ' τους ανθρώπους. Αυστραλία FTW! Κόβουν επιδόματα σε γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 ακυροο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 r/accidentalrenaissance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allokotos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 But did he dieded? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serendipity Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Trolling is a art! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις