Ntinaras Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 lmao.jpg η ειρωνια η ιδια κανουν event για το παιχνιδι και δεν εχουν ιδεα τι πουλανε. 7
Vapir Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 γιαυτό δε βρήκε γκόμενα srsly είχα τύχει να βάλω κανα δυο φορές και μου είχαν πει οτι τις ενοχλεί , ε δεν νομίζω να έπεσα σε περίεργες απ την άλλη όταν είμαι απλά φρεσκομπανιαρισμένος (πέρα απ το πρωινό μπάνιο) και βάλω και καμια λοσιόν βανίλια/καρύδα απο αυτές που σου έρχεται να τις πιεις απ το μπουκάλι είναι λες κ θέλουν να σε δαγκώσουν (μου έχουν δαγκώσει μπράτσο) 3
enterhere Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 γιαυτό δε βρήκε γκόμενα srsly είχα τύχει να βάλω κανα δυο φορές και μου είχαν πει οτι τις ενοχλεί , ε δεν νομίζω να έπεσα σε περίεργες απ την άλλη όταν είμαι απλά φρεσκομπανιαρισμένος (πέρα απ το πρωινό μπάνιο) και βάλω και καμια λοσιόν βανίλια/καρύδα απο αυτές που σου έρχεται να τις πιεις απ το μπουκάλι είναι λες κ θέλουν να σε δαγκώσουν (μου έχουν δαγκώσει μπράτσο) Δεν είναι τυχαίο που σου έκαναν δύο γυναίκες like. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις