Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

και μετά σας πείραζαν οι Ρώσοι με τις ντόπες τους...

Katinka Hosszu

Τι θες να πεις; Μια χαρά παλληκαράκι είναι.

δεν ξέρω τι βλέπετε εσείς , εγώ βλέπω αδύνατα γυναικεία χεράκια αθλήτριας και γενικά όλο αυτό που βλέπω αν το έβλεπα σε άντρα θα έλεγα οτι μοιάζει με γκόμενα . Θα το καταλαβαίνατε αν την βλέπατε δίπλα σε άντρα. Σχετικά με το στήθος νομίζω είναι πατικωμένο λόγο οτι φοράει κολλητά , αλλα έτσι κ αλλιώς ποτέ δεν είδα αθλήτρια να έχει μεγάλο στήθος , όσο πέφτει το λίπος χάνετε και το στήθος  

να παράδειγμα σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται καλύτερα πχ πριν λίγους μήνες 

katinka-hosszu-world-championships-2015-

ή εδώ πριν 3 μέρες (instagram) που φαίνεται ξεκάθαρα όταν στέκεται δίπλα σε έναν αδυνατούλη τύπο 

post-353959-0-62369300-1470723602_thumb.jpg

δεν υπάρχει αθλήτρια που να μην κάνει χρήση ντοπας , δεν είναι μόνο τα στεροειδή παράνομα και επικίνδυνα ,ίσως είναι τα λιγότερο επικίνδυνα ανάμεσα στις ουσίες που χρησιμοποιούν. Ο κατάλογος της WADA είναι μεγάλος και ελλιπής, αφού κάθε χρόνο βγαίνουν νέες ουσίες πειραματικές κτλ και δεν παίζει να τις βρουν με όσους ελέγχους κ να κάνουν, γιατι οι έλεγχοι περιορίζονται στις απαγορευμένες ουσίες του καταλόγου τους.

Συμφωνώ με την φωτογραφία όμως , καμία δεν έπρεπε να αποκλειστεί , θα πρέπει να βρουν κάποιο τρόπο να τελειώσει το παραμύθι , ή θα είναι όλοι καθαροί ή θα αποδεχθούν την χρήση ουσιών στον πρωταθλητισμό να τελειώνουμε

tumblr_ns96dp2AOT1six5o1o1_400.gif

• Like 7
Δημοσ.

Κασέρι με τρύπες..... κλαίω...

13906877_1576985785931216_35742105271686

Πλάκα πλάκα, πήγα μια μέρα SM και ζήτησα κασέρι. @@, μετά από 15' βρήκαν.

Δεν υπήρχε καν στη βιτρίνα τέτοιο πράγμα.

• Like 10
Δημοσ.

Semi - NSFW images από τους Ολυμπιακούς  :devil:  :devil:

• Like 10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...