Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

Και καλά ότι δεν υπάρχει φωτογράφος/φωτογραφική.

Τώρα ποιος κοιτώντας αυτή θα σκεφτεί αυτό, δεν ξέρω

εσύ μήπως ήρθε η ώρα να βγεις απο την ντουλάπα; :P

• Like 1
Δημοσ.

εσύ μήπως ήρθε η ώρα να βγεις απο την ντουλάπα; :P

Εγώ ή εσύ που βλέπεις πέη εκεί που δεν υπάρχουν;

:P

Googlάρετε Puddems ή gingerpuss και αν το παράδοξο στη φωτογραφία επιμένετε ότι είναι αυτό, τι να πω...

• Like 3
Δημοσ.

Googlάρετε Puddems ή gingerpuss και αν το παράδοξο στη φωτογραφία επιμένετε ότι είναι αυτό, τι να πω...

tumblr_m0a7zu0iyY1r2e2x2.gif~c200

εντομεταξύ ρε φίλε πως γίνεται να κάνω τόσο σπάνια τσοντοsearch χωρίς να το γνωρίζω και πάντα να γίνεται awkward. Είχε μπει η μάνα και στεκόταν πίσω μου και μου μίλαγε δεν ξέρω πόση ώρα και είχα ακουστικά. googlάρω gingerpuss

και λέω πωωωωωωωωωωωωωωωω ρε φίλε , τι ωραίο μουυυυυυυυννννννννννι και με σκουντάει η μάνα και μου λέει νευριασμένη άσε το μουνί κ έλα να μου ανοίξεις το βάζο μια ώρα προσπαθώ , ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ  :mad:  :mad:  :mad:  :mad: , σου έχω πει να μη το σφίγγεις δεν είμαστε όλοι τανάλιες μπλαμπλαμπλαμπλα    

κλαίω

• Like 19
Δημοσ.

Εγώ ή εσύ που βλέπεις πέη εκεί που δεν υπάρχουν;

:P

Μπορεί να έκανε εγχείρηση! :P

Και η δικιά σου άποψη ότι δεν υπάρχει φωτογράφος δεν φαίνεται πιο εύστοχη. Άνετα γίνεται να βγει αυτή η φωτογραφία χωρίς φωτογράφο.

Ίσως είναι κάτι με το PC που μόνο οι nerds καταλαβαίνουν.

Δημοσ.

μωρε καμμένοι, απλα εκανε photoshop η Θεα αυτη, για να μην φενετε οτι κρατουσε καμερα, απλα τραβηξε πολαπλες φωτο.

εμενα ρωταγε για πως θα κανει το εφε

ερε κατι φωτιες που ανάβετε..

σας το εχω δειξει ποτε αυτο;

2wecbys.jpg

• Like 2
Δημοσ.

plot twist , η κάμερα βρίσκεται μέσα στο τέτοιο της και αυτό που φάνηκε σε κάποιους για ματσαφλώκος ήταν η κάμερα που ξεπροβάλει 
η τύπισσα είναι Ανδροειδες ! 

#SKYNET CONFIRMED 
we all gonna die!!! 

tumblr_inline_mpoaf1jhTx1qz4rgp.gif

• Like 1
Δημοσ.

tumblr_m0a7zu0iyY1r2e2x2.gif~c200

εντομεταξύ ρε φίλε πως γίνεται να κάνω τόσο σπάνια τσοντοsearch χωρίς να το γνωρίζω και πάντα να γίνεται awkward. Είχε μπει η μάνα και στεκόταν πίσω μου και μου μίλαγε δεν ξέρω πόση ώρα και είχα ακουστικά. googlάρω gingerpuss

και λέω πωωωωωωωωωωωωωωωω ρε φίλε , τι ωραίο μουυυυυυυυννννννννννι και με σκουντάει η μάνα και μου λέει νευριασμένη άσε το μουνί κ έλα να μου ανοίξεις το βάζο μια ώρα προσπαθώ , ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ  :mad:  :mad:  :mad:  :mad: , σου έχω πει να μη το σφίγγεις δεν είμαστε όλοι τανάλιες μπλαμπλαμπλαμπλα    

κλαίω

τώρα η μαμά σου ξέρει γιατι σφίγγεις τα βάζα χαχαχαχα

2694909_dangersofmasturbat_jpeg38e38d427

• Like 1
Δημοσ.

τώρα η μαμά σου ξέρει γιατι σφίγγεις τα βάζα χαχαχαχα

τίποτα δεν ξέρει , εδώ δεν καταλαβαίνει πως όταν φοράω ακουστικά δεν ακούω ούτε κανόνια , επιμένει να μου μιλάει και να νευριάζει επειδή δεν της απαντάω. Επίσης ξέρει πως φλιπάρω να μπαίνει στο δωμάτιο χωρίς την άδεια μου ο οποιοσδήποτε κ αυτή εκεί

θα με πιάσει καμια μέρα να γ@μ@ω και θα καραφλιάσει , δεν έχω κλειδαριά , την έσπασα 

Δημοσ.

θα με πιάσει καμια μέρα να γ@μ@ω και θα καραφλιάσει , δεν έχω κλειδαριά , την έσπασα 

Eυσεβείς πόθοι..δε θα καραφλιάσει,το πιθανότερο είναι να κάνει την πάπια,να κλείσει την πόρτα και να αφήσει έναν αναστεναγμό ανακούφισης που είσαι με ένα καλό παιδί σαν τον Μπάμπη,που δεν είναι κομμουνιστής.

Επίσης,μια κλειδαριά κοστίζει 5 ευρώ,ένας σύρτης επίσης.

Αντί να τσακώνεσαι με την μάνα σου για 5 ευρώ,....αυτό...μην τσακώνεστε για 5 ευρώ.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...