evabb Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Τι κακό κάνει μακροπρόθεσμα το κοτόπουλο ή το ψάρι; Το χοιρινό το δεχομαι οτι κανει κακό, αλλά τι υπεργενίκευση ήταν αυτή; το χοιρινο κανει καλο στην ψυχη 7
aris1986 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Κοτόπουλο μεγαλώνει με αντιοβιοτικα και αυξητικές ορμόνες για να έχουν παραγωγή. Και το ψάρι έχει βαρεα μεταλλα και αλλα από τις θάλασσες αφού τις εχουνε κάνει χωματερές ούτε αυτά είναι καλά.
παπι Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Εκει στου αμερικα δεν εχουν ημερομηνια σφαγης οπως υπαρχει, λεω υπαρχει εδω; 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Με αυτά θα δουν κι οι τυφλοί... 3
opera Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Με αυτά θα δουν κι οι τυφλοί... Αν είχαν τις παντόφλες θα το σκεφτόμουνα. 2
deesnider Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Το χοιρινό το δεχομαι οτι κανει κακό Τι κακό κάνει το χοιρινό; Προφανώς δεν εννοούμε να τρως μια κατσαρόλα τηγανισμένο λίπος κάθε μέρα. Σαν είδος κρέατος, τι κακό έχει; 3
gamanos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Αν είσαι μουσουλμάνος πρέπει να το τρως κρυφά... Αυτό είναι το μόνο κακό. 7
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Ούτε οι Εβραίοι πρέπει να τρώνε αν δεν κάνω λάθος, αν είναι τσάμπα όμως το δίλημμα είναι τεράστιο 10
deesnider Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Αν είσαι μουσουλμάνος πρέπει να το τρως κρυφά... Αυτό είναι το μόνο κακό. Ούτε οι Εβραίοι πρέπει να τρώνε αν δεν κάνω λάθος, αν είναι τσάμπα όμως το δίλημμα είναι τεράστιο Είστε κι οι δυο, πολύ κακοί άνθρωποι! 2
evabb Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Κοτόπουλο μεγαλώνει με αντιοβιοτικα και αυξητικές ορμόνες για να έχουν παραγωγή. Και το ψάρι έχει βαρεα μεταλλα και αλλα από τις θάλασσες αφού τις εχουνε κάνει χωματερές ούτε αυτά είναι καλά. σταματα να αναπνεεις κιολας γιατι αμα σου πω τι εχει ο αερας θα θες να αλλαξεις πλανητη. 3
arxaggelos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Pangea with modern borders: Και με Παγγαία πάλι τίγκα στις παραλίες ήμασταν. 8
De@th L0rd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Εντάξει και εγώ του κρέατος είμαι δεν λέω, αλλα πρέπει σιγα σιγα να το κόψουμε όχι για τα ζωάκια και ιστορίες αλλα κάνει κακό μακροπρόθεσμα στην υγειά. Κάτι κωλογεροι που το έχουν κόψει χρονια είναι 75 και έχουν σώμα 50 αρη CrossFit. Βέβαια κινούνται και πολύ. Δεν ισχύουν αυτά που λες και αυτά αποτελούν επιστημονικά γεγονότα με αποδείξεις και έρευνες. Το κρέας πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο και στις σωστές ποσότητες ανάλογα με τη σωματική σου δραστηριότητα. Και άλλο είναι το κρέας του κοτόπουλο, άλλο η μοσχαρίσια με το αίμα, άλλο τα αλλαντικά κ άλλο ο γύρος. Το ότι κάποιοι το έκοψαν σημαίνει ότι παίρνουν από κάπου άλλου τα θρεπτικά συστατικά (ενέσιμα,συμπληρώματα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ) αν θέλουν να είναι υγιείς. Ο μέσος έλληνας και η οικογένεια δε μπορεί να καταλάβει ότι ο άνθρωπος δε μπορεί να ζεί μόνο με μακαρόνια και γύρους. Το μόνο που μπορώ να καταλάβω για κάποιον να κόβει το κρέας είναι κάποιος λόγος υγείας ή θρησκευτικός ή ηθικός (δε τους έχω και σε τρομερή εκτίμηση τους vegans sorry αλλά είναι ντρόπή για ένα αρπακτικό να λυπάται την τροφή του,κι εκτός αυτού η κακή διατροφή, τους προκαλεί τρομέρα θέματα συμπεριφοράς, κοινώς είναι σπαστικοί κ δε πρέπει να βγείς για κανένα λόγο μαζί τους έξω) Το έχω ξανα ποστάρει : το χοιρινο κανει καλο στην ψυχη Σήμερα έφαγα κάτι ζουμερές χοιρινές μπριζόλες. Το πρωί ξύπνησα με hangover και αυτά τα μπριζολάκια μου έφτιαξαν όλη την διάθεση. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις