tzizzz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Φιλε μου thanks!!!! Ειχα βαρεθει να κανω copy paste συνδεσμους για τα youtube to mp3. .... Ακυρο τελικα.. Θελει χρημα για να κατεβασεις . .. εγω μια χαρα τα κατεβαζω free
Antwni Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 ολως τυχαίως σημερα ειχε live stream o jack lope (ενας μικρος youtuber με 1300kati subs.) τελικα εκανες ενας φιλος του stream για αυτον. σήμερα η cyta ειπε να του ρίξει ακυρο, ε δεν αρχιζεις τα μπινελικια εκει; οταν εχεις στησει τοσο κοσμο; φυσικα το προβλημα δεν ηταν της cyta, αλλα του οτε, ο τυπας βγηκε εξω να ψαξει για καφετερια με internet (δεν ειχε internet kafe εκει) και αυτοι ειχανε προβλημα. εγω σημερα ειχα 4 dc, το βραδυ που θα βαλω να ανεβει βιντεο παλι δεν θα ανεβει ποτε γιατι πιεζεται πολυ η συνδεση και λεει να πεσει. και τι κανει η wind για αυτο; μου στελνουν ΑΛΛΟ ΡΟΥΤΕΡ 7 φορες. (ασχετα που εγω εχω δικο μου) έριξα λιγη χωλή και ησύχασα οριστε τα καταφέρατε, παλι βγηκα off topic Προσωπικά αμφιβάλλω αν έχει τα αρχίδια το παραπάνω παιδάκι να πάει από το κατάστημα και να αρχίζει να βρίζει έτσι. Εκτός πάλι αν τον τραβάει κάμερα και το ανέβασει στο youtube...γιατί όλα για την δημοτικότητα γίνονται σήμερα... Επίσης, φώναξε-βρίσε ναι, αλλά όχι να εύχεσαι θάνατο κλπ. Έλεος.
LongTom Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 https://i.imgur.com/Ria4xDp.gifv Φάτσα στο τέλος όλα τα λεφτά. >:3 http://i.imgur.com/cw3WTu4.gifv 5
saxos55 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μόλις το βρήκα στο σπίτι μου και απλά έπρεπε να το μοιραστώ. Δεν ξέρω αν έχω χάσει εξελίξεις και το κάνουν και άλλα ψητοπωλεία. Για γλυκό έχει: ΠΙΤΑ (ΠΙΤΑ, όχι κρέπα) σοκολάτα μπανάνα μπισκότο! Και φυσικά το επόμενο βήμα είναι γλυκιά σκεπαστή... Ελπίζω τουλάχιστο η πίτα να είναι αλάδωτη 7
Grim Ripper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 pita_soko.jpg Μόλις το βρήκα στο σπίτι μου και απλά έπρεπε να το μοιραστώ. Δεν ξέρω αν έχω χάσει εξελίξεις και το κάνουν και άλλα ψητοπωλεία. Για γλυκό έχει: ΠΙΤΑ (ΠΙΤΑ, όχι κρέπα) σοκολάτα μπανάνα μπισκότο! Και φυσικά το επόμενο βήμα είναι γλυκιά σκεπαστή... Ελπίζω τουλάχιστο η πίτα να είναι αλάδωτη Μέγα λάθος, η εικόνα πάει στο Anti-fitness καλύτερα. 1
saxos55 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέγα λάθος, η εικόνα πάει στο Anti-fitness καλύτερα. Done 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις