Lucifer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Στεναχωριέμαι που δε θα μάθω ποτέ το backstory. 9
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/abZ3XME_460sv.mp4 6
e-tic Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Στεναχωριέμαι που δε θα μάθω ποτέ το backstory. Το πρώτο είναι αρκετά παλιό και γνωστό στις παναθηναϊκές τάξεις! Made in Brazil αν θυμάμαι καλά. Στο δεύτερο χάνω κάποια λεπτομέρεια; Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει να πει ο ποιητής...
e-tic Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δεν πρόσεξες το T-Shirt από Burzum... Τον αγνοούσα τον κύριο. Τα ακούσματά μου είναι προς symphonic metal. Απο black δεν...
hackerW32 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Στεναχωριέμαι που δε θα μάθω ποτέ το backstory. καπου εχω εναν ιαπωνα με μπλουζα του οσφπ σε τσοντα επ 5
gpgalanis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Βασικά είναι άλλο να είσαι παντρεμένος και άλλο να έχεις παιδιά. Για την γυναίκα σου μπορεί να μετανιώσεις αλλά για τα παιδιά σου ποτέ. 20
astrosunnefo Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Βασικά είναι άλλο να είσαι παντρεμένος και άλλο να έχεις παιδιά. Για την γυναίκα σου μπορεί να μετανιώσεις αλλά για τα παιδιά σου ποτέ. Μου θύμισες (συνειρμικά) έναν που έλεγε: Έχεις ένα παιδί; Έχεις μία μπόμπα. Έχεις δύο παιδιά; Έχεις δύο μπόμπες. Κι ούτω καθεξής. Ακόμα το θυμάμαι και γελάω! //Συμφωνώ μαζί σου, πάντως. Αν και δεν ισχύει για όλους - κι αυτό με θλίβει. 1
tarantules Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Στη φωτο με το Φαγητό έχω ένσταση: Ανάποδα έπρεπε να ήταν κανονικά...Πλέον πολλοί εργένηδες επειδή δεν τους παίρνει οικονομικά να παραγγέλνουν έξω , μάθανε (ή αναγκαστήκανε να μάθουν - πάρτο όπως θες) να φτοιάχνουν φαγητά μόνοι τους και πολύ καλά πιάτα μάλιστα σε αντίθεση με όλο και περισσότερα ζευγάρια που πλέον το ντιλίβερι πάει σύννεφο.... 3
deesnider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 καπου εχω εναν ιαπωνα με μπλουζα του οσφπ σε τσοντα Ε, εντάξει...Ιάπωνας...σε τσόντα...εκτός απ' τη μπλούζα, τι άλλο να δείξει; 3
redhotstef Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μια ενδιαφερον για καποιους εικονα .. Την τραβηξα εγω σε ενα παλαιοπωλειο. Υπολογιστης με προσοψη nokia 7610 (για οσους γνωριζουν κινητο του 2004). 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις