Pankar95 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Όταν ρωτάς βάζελο τι έγινε στο ματς ΚΌΦΤΟ Επεξ/σία 31 Μαΐου 2016 από Pankar95 7
De@th L0rd Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Κλασσικό παράδειγμα Homus Ellinicus anegefalous (Ελληνάρας ο πνευματικά υπολειπόμενος) 4
yannis27gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Το δειξα στη γυναίκα μου (Μαρία) αλλά δεν το εκτίμησε. 18
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Κλασσικό παράδειγμα Homus Ellinicus anegefalous (Ελληνάρας ο πνευματικά υπολειπόμενος) Αν αυτό το έβαζες στο άρθρο με τους καπνιστές θα έλεγαν οτι κάνει ο,τι θέλει και οτι η ζωή είναι δική του και ότι είναι ελεύθερος. + Ότι θα σε κρεμούσαν κιόλας.
aris1986 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Και εγώ καπνιστής είναι αλλά δεν συμπασχω. Μαλάκια έκανε ντροπή του. 4
gpgalanis Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μαλακια έκαναν όσοι τον (τους) ψήφισαν χ3 οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
DrLo Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Διπλά βιβλία αμα θες κράτα ... τσιγάρο μην ανάψεις .... 3
e-tic Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μαλακια έκαναν όσοι τον (τους) ψήφισαν χ3 οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. {offtopic} Μεστός λόγος, γεμάτος επιχειρήματα και αναφορές σε επιστημονικές μελέτες. Ότι πρέπει για να ξεκινήσει μια άκρως διαφωτιστική και εμπεριστατωμένη συζήτηση, επιπέδου καφενείου! {/offtopic} 1
De@th L0rd Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Αν αυτό το έβαζες στο άρθρο με τους καπνιστές θα έλεγαν οτι κάνει ο,τι θέλει και οτι η ζωή είναι δική του και ότι είναι ελεύθερος. + Ότι θα σε κρεμούσαν κιόλας. Εγώ αυτά τα είπα έχοντας τελευταίο υπόψιν μου το τσιγάρο. Ο "κύριος" αυτός συγκαλείπτει γιατρό που είναι συγγενής του, που σε επέμβαση ρουτίνας, κόστισε τη ζωή σε ένα 4 χρονο κοριτσάκι. Όσο για το τσιγάρο, όσο δεν είναι στα μούτρα μου, ειδικά όταν τρώω, ποτέ δε με ένοιαξε για την υγεία των καπνιστών ας κάνουν ότι θέλουν το πρόβλημα το έχουν αυτοί κι όχι εγώ. http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a1MGPo2_460sv.mp4 2
Anorymous Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 καλα εισαι εγω εχω πετυχει καρδιολογο να λεει να κοψεις το καπνισμα σε φιλο και αυτος να κανει 3 πακετα χαχαχα
yannis27gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Το ζήτημα δεν είναι αν το τσιγάρο κάνει κακό. Το ζήτημα είναι ότι ο συγκεκριμένος "κύριος" είναι ο πολιτικός προϊστάμενος μιας υπηρεσίας που απαγόρευσε το κάπνισμα σε κλειστούς κοινόχρηστους χώρους. Αν κάτι έχει ρημάξει την Ελλάδα είναι η φιλοσοφία "εγώ κάνω ό,τι γουστάρω, στα @@ μου οι νόμοι" κι αυτός δείχνει, με ανυπέρβλητο θράσος κι ασέβεια, πώς πρεσβεύει αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία. Για μένα αυτό είναι χειρότερη συμπεριφορά κι από χρηματισμό. My 2 cents. 28
DIMITRISG Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) καλα εισαι εγω εχω πετυχει καρδιολογο να λεει να κοψεις το καπνισμα σε φιλο και αυτος να κανει 3 πακετα χαχαχα Για μένα το πρόβλημα δεν είναι ότι είναι στο υπουργείο υγείας. Και στο υπουργείο χαρτοφυλακίου να ήταν δεν μπορεί να καπνίζεις σε τέτοια θέση μπροστά σε όλους. Να πας έξω ή να κάνεις κράτει μέχρι να μείνεις μόνος. Τι γυφταριό θεέ μου και μετά περιμένουμε να μας δείξουν οι πολιτικοί το καλό παράδειγμα. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2016 από DIMITRISG 2
Anorymous Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Για μένα το πρόβλημα δεν είναι ότι είναι στο υπουργείο υγείας. Και στο υπουργείο χαρτοφυλακίου να ήταν δεν μπορεί να καπνίζεις σε τέτοια θέση μπροστά σε όλους. Να πας έξω ή να κάνεις κράτη μέχρι να μείνεις μόνος. Τι γυφταριό θεέ μου και μετά περιμένουμε να μας δείξουν οι πολιτικοί το καλό παράδειγμα. δικιο εχεις , βασικα γενικα δεν σεβονται τον εν λογο νομο
Προτεινόμενες αναρτήσεις