Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κλασσικό παράδειγμα Homus Ellinicus anegefalous (Ελληνάρας ο πνευματικά υπολειπόμενος)

Αν αυτό το έβαζες στο άρθρο με τους καπνιστές θα έλεγαν οτι κάνει ο,τι θέλει και οτι η ζωή είναι δική του και ότι είναι ελεύθερος.

+ Ότι θα σε κρεμούσαν κιόλας.

Δημοσ.

Μαλακια έκαναν όσοι τον (τους) ψήφισαν χ3 οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

{offtopic}

Μεστός λόγος, γεμάτος επιχειρήματα και αναφορές σε επιστημονικές μελέτες.

Ότι πρέπει για να ξεκινήσει μια άκρως διαφωτιστική και εμπεριστατωμένη συζήτηση, επιπέδου καφενείου!

{/offtopic}

• Like 1
Δημοσ.

Αν αυτό το έβαζες στο άρθρο με τους καπνιστές θα έλεγαν οτι κάνει ο,τι θέλει και οτι η ζωή είναι δική του και ότι είναι ελεύθερος.

+ Ότι θα σε κρεμούσαν κιόλας.

Εγώ αυτά τα είπα έχοντας τελευταίο υπόψιν μου το τσιγάρο. Ο "κύριος" αυτός συγκαλείπτει γιατρό που είναι συγγενής του, που σε επέμβαση ρουτίνας, κόστισε τη ζωή σε ένα 4 χρονο κοριτσάκι. Όσο για το τσιγάρο, όσο δεν είναι στα μούτρα μου, ειδικά όταν τρώω, ποτέ δε με ένοιαξε για την υγεία των καπνιστών ας κάνουν ότι θέλουν το πρόβλημα το έχουν αυτοί κι όχι εγώ.

http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a1MGPo2_460sv.mp4

• Like 2
Δημοσ.

DaXF04d.jpg

καλα εισαι εγω εχω πετυχει καρδιολογο να λεει να κοψεις το καπνισμα σε φιλο και αυτος να κανει 3 πακετα χαχαχα 

Δημοσ.

Το ζήτημα δεν είναι αν το τσιγάρο κάνει κακό. Το ζήτημα είναι ότι ο συγκεκριμένος "κύριος" είναι ο πολιτικός προϊστάμενος μιας υπηρεσίας που απαγόρευσε το κάπνισμα σε κλειστούς κοινόχρηστους χώρους.

Αν κάτι έχει ρημάξει την Ελλάδα είναι η φιλοσοφία "εγώ κάνω ό,τι γουστάρω, στα @@ μου οι νόμοι" κι αυτός δείχνει, με ανυπέρβλητο θράσος κι ασέβεια, πώς πρεσβεύει αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία.

Για μένα αυτό είναι χειρότερη συμπεριφορά κι από χρηματισμό. 

My 2 cents.

• Like 28
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα εισαι εγω εχω πετυχει καρδιολογο να λεει να κοψεις το καπνισμα σε φιλο και αυτος να κανει 3 πακετα χαχαχα 

Για μένα το πρόβλημα δεν είναι ότι είναι στο υπουργείο υγείας. Και στο υπουργείο χαρτοφυλακίου να ήταν δεν μπορεί να καπνίζεις σε τέτοια θέση μπροστά σε όλους. Να πας έξω ή να κάνεις κράτει μέχρι να μείνεις μόνος. Τι γυφταριό θεέ μου και μετά περιμένουμε να μας δείξουν οι πολιτικοί το καλό παράδειγμα.

Επεξ/σία από DIMITRISG
  • Like 2
Δημοσ.

Για μένα το πρόβλημα δεν είναι ότι είναι στο υπουργείο υγείας. Και στο υπουργείο χαρτοφυλακίου να ήταν δεν μπορεί να καπνίζεις σε τέτοια θέση μπροστά σε όλους. Να πας έξω ή να κάνεις κράτη μέχρι να μείνεις μόνος. Τι γυφταριό θεέ μου και μετά περιμένουμε να μας δείξουν οι πολιτικοί το καλό παράδειγμα.

δικιο εχεις , βασικα γενικα δεν σεβονται τον εν λογο νομο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...