Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δημοσ.

Για τρικυμία μιλάμε στην πεντελη  :)

• Like 8
Δημοσ.

Ναι δεν έβαλα Link στο post μου,είναι ο Άγιος Βαρθολομαίος γδαρμένος,δεν είναι ρούχο αλλά το δέρμα του που κρέμεται.

http://www.insomnia.gr/topic/506732-%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/page-1688?do=findComment&comment=54800753

• Like 1
Δημοσ.

ρουχο ειναι.

εαν ηθελε να φτιαξει δερμα που κρεμετε μαλλον δεν εχει δει δερμα που κρεμετε στην ζωη του.

δεν λεω οτι ειναι μαπα, αντιθέτως κατι τετοια ειναι απλα :shock:

αλλα δεν ειναι δερμα που κρέμεται.

------------

never mind κοιταξα λιγο πιο πισω και καταλαβα τι λες, moving on :mellow:

Δημοσ.

Ολοι ειχαμε μια τετοια συμμαθήτρια χαχα 

Εγω ναι. Ω ναι, ειχε βαλει τα κλαματα επειδη πηρε 19/20. Μαλιστα μιλαμε για λυκειο.

• Like 1
Δημοσ.

νομίζει πως τα σεντόνια είναι χιόνι

eb0cphL.gif

Δημοσ.

Εγω ναι. Ω ναι, ειχε βαλει τα κλαματα επειδη πηρε 19/20. Μαλιστα μιλαμε για λυκειο.

και εγω ρε ειχα και οχι μονο μια ειδικα στην γ λυκειου μια ειχε παει και στο νοσοκομειο , εγω που ημουν του 12-13 τις εβλεπα σαν εξωγήινους χαχα

• Like 2
Δημοσ.

εγω ειχα μηνει σε 12-13 μαθηματα :mellow:

εσυ εισαι ο ορισμος του yolo χαχαχα, ευτηχως δεν ειχα μεινει ποτε οχι γιατι ημουν καλος μαθητης οπως ειπα ημουν πολυ μετριος απλα δεν γουσταρα να χασω ουτε μερα απο τις διακοπες το καλοκαιρι οποτε ηξερα μεσα ιουνιου τελιωνα και θα ξαναπηγαινα μετα 2.5 μηνες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...