nickelodeon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Καλά αν ήξερα ότι θα προκαλέσω τόση αναστάτωση στο threat με ένα σχόλιο που έκανα θα κράταγα το στόμα μου κλειστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpgalanis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ποια λογικη έχει να συγκρινουμε μια ηθοποιό με σκηνοθετες μου διαφευγει. Οσο για το σχολιο που ακολουθησε περι μοσχαριου κτλ προς το παρόν μπηκα στον πειρασμο να απαντησω αλλα οταν ειδα ποιος το εκανε καταλαβα οτι θα ηταν ματαιο. Το οτι η Ακαδημία παντως εχει πολλες φορες αδικήσει τοσο συντελεστές οσο και ταινίες ειναι δεδομένο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ποια λογικη έχει να συγκρινουμε μια ηθοποιό με σκηνοθετες μου διαφευγει. Iσχύει. Θα μπορούσαν απλά να βάλουν τον Cameron στην θεση της κυρίας με το κωλοδάχτυλο... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis@ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 https://twitter.com/cap0w/status/431176293590106112/photo/1 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 O ωμός,λακωνικός και απότομος wolverine. Check those paws! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Εν τω μεταξύ, για πείτε και ποια είναι η finger lady, διότι ο άσχετος δεν έχω πάρει γραμμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Το ότι δεν έχει απορριφθεί δε σημαίνει ότι ισχύει με τον τρόπο που θέλουν οι μεγάλοι να το περάσουν. Υπήρχε αρκετά έντονο φαινόμενο με λιώσιμο των πάγων κ τεράστια σε διάρκεια καλοκαίρια κατά τη διάρκεια του μεσαίωνα. Δε νομίζω ο Ινγκβάρ στον 10ο αιώνα να είχε chevrolet v8 ούτε να ήταν στέλεχος σε βιομηχανία πετρελαϊκών . Ποιοι είναι οι μεγάλοι; Μεγάλοι είναι και οι πετρελαϊκές που θέλουν να περάσουν ότι ο άνθρωπος δεν επηρεάζει το κλίμα, όταν η επιστήμη υποστηρίζει το αντίθετο. Πάντως μη τα μπλέκουμε, άλλο θέμα αυτό. Εγώ απλά διαφώνησα με το ότι η έννοια "global warming" έχει αρχίσει να εξαφανίζεται. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Προσωπικά συνεχίζω να τη συναντάω σε επιστημονικές έρευνες και σε σελίδες έγκυρων φορέων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Εν τω μεταξύ, για πείτε και ποια είναι η finger lady, διότι ο άσχετος δεν έχω πάρει γραμμή... Jennifer Lawrence, google for more... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 cosplay κοσπλει 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StrEaMLiNe Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Meanwhile in Soviet Russia 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις