nickelodeon Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Καλά αν ήξερα ότι θα προκαλέσω τόση αναστάτωση στο threat με ένα σχόλιο που έκανα θα κράταγα το στόμα μου κλειστό.
gpgalanis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ποια λογικη έχει να συγκρινουμε μια ηθοποιό με σκηνοθετες μου διαφευγει. Οσο για το σχολιο που ακολουθησε περι μοσχαριου κτλ προς το παρόν μπηκα στον πειρασμο να απαντησω αλλα οταν ειδα ποιος το εκανε καταλαβα οτι θα ηταν ματαιο. Το οτι η Ακαδημία παντως εχει πολλες φορες αδικήσει τοσο συντελεστές οσο και ταινίες ειναι δεδομένο. 5
Sellers Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ποια λογικη έχει να συγκρινουμε μια ηθοποιό με σκηνοθετες μου διαφευγει. Iσχύει. Θα μπορούσαν απλά να βάλουν τον Cameron στην θεση της κυρίας με το κωλοδάχτυλο... 10
mixalis@ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 https://twitter.com/cap0w/status/431176293590106112/photo/1 25
De@th L0rd Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 O ωμός,λακωνικός και απότομος wolverine. Check those paws! 9
deesnider Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Εν τω μεταξύ, για πείτε και ποια είναι η finger lady, διότι ο άσχετος δεν έχω πάρει γραμμή...
V for Vagelis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Το ότι δεν έχει απορριφθεί δε σημαίνει ότι ισχύει με τον τρόπο που θέλουν οι μεγάλοι να το περάσουν. Υπήρχε αρκετά έντονο φαινόμενο με λιώσιμο των πάγων κ τεράστια σε διάρκεια καλοκαίρια κατά τη διάρκεια του μεσαίωνα. Δε νομίζω ο Ινγκβάρ στον 10ο αιώνα να είχε chevrolet v8 ούτε να ήταν στέλεχος σε βιομηχανία πετρελαϊκών . Ποιοι είναι οι μεγάλοι; Μεγάλοι είναι και οι πετρελαϊκές που θέλουν να περάσουν ότι ο άνθρωπος δεν επηρεάζει το κλίμα, όταν η επιστήμη υποστηρίζει το αντίθετο. Πάντως μη τα μπλέκουμε, άλλο θέμα αυτό. Εγώ απλά διαφώνησα με το ότι η έννοια "global warming" έχει αρχίσει να εξαφανίζεται. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Προσωπικά συνεχίζω να τη συναντάω σε επιστημονικές έρευνες και σε σελίδες έγκυρων φορέων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Εν τω μεταξύ, για πείτε και ποια είναι η finger lady, διότι ο άσχετος δεν έχω πάρει γραμμή... Jennifer Lawrence, google for more...
Προτεινόμενες αναρτήσεις