Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

rHAGk00.jpg

Ποια λογικη έχει να συγκρινουμε μια ηθοποιό με σκηνοθετες μου διαφευγει. Οσο για το σχολιο που ακολουθησε περι μοσχαριου κτλ προς το παρόν μπηκα στον πειρασμο να απαντησω αλλα οταν ειδα ποιος το εκανε καταλαβα οτι θα ηταν ματαιο.

Το οτι η Ακαδημία παντως εχει πολλες φορες αδικήσει τοσο συντελεστές οσο και ταινίες ειναι δεδομένο.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποια λογικη έχει να συγκρινουμε μια ηθοποιό με σκηνοθετες μου διαφευγει.

Iσχύει. Θα μπορούσαν απλά να βάλουν τον Cameron στην θεση της κυρίας με το κωλοδάχτυλο...

mischief-kid.jpg

• Like 10

Το ότι δεν έχει απορριφθεί δε σημαίνει ότι ισχύει με τον τρόπο που θέλουν οι μεγάλοι να το περάσουν. Υπήρχε αρκετά έντονο φαινόμενο με λιώσιμο των πάγων κ τεράστια σε διάρκεια καλοκαίρια κατά τη διάρκεια του μεσαίωνα. Δε νομίζω ο Ινγκβάρ στον 10ο αιώνα να είχε chevrolet v8 ούτε να ήταν στέλεχος  σε βιομηχανία πετρελαϊκών .

Ποιοι είναι οι μεγάλοι; Μεγάλοι είναι και οι πετρελαϊκές που θέλουν να περάσουν ότι ο άνθρωπος δεν επηρεάζει το κλίμα, όταν η επιστήμη υποστηρίζει το αντίθετο.

Πάντως μη τα μπλέκουμε, άλλο θέμα αυτό. Εγώ απλά διαφώνησα με το ότι η έννοια "global warming" έχει αρχίσει να εξαφανίζεται. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Προσωπικά συνεχίζω να τη συναντάω σε επιστημονικές έρευνες και σε σελίδες έγκυρων φορέων.

• Super Moderators

Εν τω μεταξύ, για πείτε και ποια είναι η finger lady, διότι ο άσχετος δεν έχω πάρει γραμμή...

Jennifer Lawrence, google for more...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...