Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

Δε μας ψεκάζουν βρε κλεφτόπουλα ... μας φτύνουν !

Που θα πάει όμως ;  Θα έρθει η στιγμή που θα 

πληρώσουν για τα  ΠΑΝΤΑ  ...

post-269357-0-17207600-1391813039_thumb.gif

:P

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γι' αυτό το μετονόμασαν σε "κλιματική αλλαγή" και ο όρος "global warming" σιγά σιγά εξαφανίζεται.

Ποιοι το μετονόμασαν; Και οι 2 όροι χρησιμοποιούνται παράλληλα εδώ και δεκαετίες, δεν άλλαξε κάτι. Ούτε έχει απορριφθεί το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη από την επιστημονική κοινότητα.

FAIL. O Νολαν δεν εχει καμια δουλεια να βρισκεται μαζι με τους υπολοιπους.

Οσο αφορα το μοσχαρι, Hollywood ειναι αυτο, φυσικα και θα του δινε το Οσκαρ για να προωθησει την επενδυση του.

Ποιοι το μετονόμασαν; Και οι 2 όροι χρησιμοποιούνται παράλληλα εδώ και δεκαετίες, δεν άλλαξε κάτι. Ούτε έχει απορριφθεί το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη από την επιστημονική κοινότητα.

Το ότι δεν έχει απορριφθεί δε σημαίνει ότι ισχύει με τον τρόπο που θέλουν οι μεγάλοι να το περάσουν. Υπήρχε αρκετά έντονο φαινόμενο με λιώσιμο των πάγων κ τεράστια σε διάρκεια καλοκαίρια κατά τη διάρκεια του μεσαίωνα. Δε νομίζω ο Ινγκβάρ στον 10ο αιώνα να είχε chevrolet v8 ούτε να ήταν στέλεχος  σε βιομηχανία πετρελαϊκών .

• Like 3

Όταν είχε ζέστη χρησιμοποιούσαν το «global warming», τις αλλες φορές «ακραία καιρικά φαινόμενα και κλιματική αλλαγή». Μονα-ζυγά δικά μας. 

Αλλαγές στο κλίμα, γίνονται εδώ και εκατομμύρια χρόνια και θα γίνονται για πολλά ακόμα. Οι αλλαγές αυτές δεν οφείλονται στην ανθρώπινη δραστηριότητα, αλλά χρησιμοποιούνται από τους έξυπνους ανθρώπους για να βγάζουν λεφτά. Αλλο η υποβάθμιση του περιβάλλοντος και άλλο οι κλιματικές αλλαγές.

• Like 4

η ραγδαια κλιματικη αλλαγη που ζουμε σημερα, οφειλεται στον ανθρωπινο παραγοντα, δεν ειναι φυσικο φαινομενο.

Έτσι με είχανε μάθει να νομίζω και εγώ, μέχρι που άρχισα να διαβάζω με κριτική σκέψη. Για να μη χαλάσουμε το topic (μια χαρά ειναι οι εικόνες) , αν θες να το αναλύσουμε φτιάξε ένα καινουργιο topic.

Έτσι με είχανε μάθει να νομίζω και εγώ, μέχρι που άρχισα να διαβάζω με κριτική σκέψη. Για να μη χαλάσουμε το topic (μια χαρά ειναι οι εικόνες) , αν θες να το αναλύσουμε φτιάξε ένα καινουργιο topic.

κοιμησου.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...