thomasG4 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ποιος θα είναι ο κάτω δεξιά; Δεν τον αναγνωρίζω. ο πιλότος μήπως; Yeap. O Oscar Isaac είναι. Μορφή ο τύπος και ηθοποιάρα.
stavi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Το ξέρεις ότι έχει κάνει διπλή μαστεκτομή, ε; εγώ δεν το ήξερα πάντως όταν ήμουν πιτσιρίκα και έβλεπα τη σειρά δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι υπάρχουν τόσο ωραίες γκόμενες....
evabb Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 δεν ειμαι η μονη που τρωει γαριδακια με τσοπ στικς!!!!! 1
agamoi-thytai Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 εγώ δεν το ήξερα πάντως όταν ήμουν πιτσιρίκα και έβλεπα τη σειρά δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι υπάρχουν τόσο ωραίες γκόμενες.... Εγώ δεν πίστευα πως υπάρχουν τόσο ηλίθιες.Τώρα που μεγάλωσα σιγουρεύτηκα 2
stavi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 είναι τόσο γρήγορη που ουτε προλαβαίνεις να δεις τι κάνει τον έναν τν εχει μαγκώσει με την ομπρέλα όσο κανονίζει τον άλλον; την αγαπώ!
Vapir Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Θα μπορούσε να είναι και ψεύτικο ;-) θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το google ;-) http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/watch-real-life-catwoman-floor-three-5096673 μην γίνεσαι party pooper είναι τόσο γρήγορη που ουτε προλαβαίνεις να δεις τι κάνει τον έναν τν εχει μαγκώσει με την ομπρέλα όσο κανονίζει τον άλλον; την αγαπώ! υπάρχει κ το βίντεο 1
kfoynt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Added to the video site by The Multi Channel, the YouTube users claim the forty-eight second footage is completely "real life", when asked by a commenter. Αυτό σημαίνει ότι είναι και αληθινό? Πες στον ιδιοκτητή του καναλιού να προσπαθήσει περισσότερο... Συγγνώμη που χαλάω το πάρτι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις