Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• De@th L0rd

1432

• Unabomber

1344

• Thresh

1318

• viper2005

1282

• Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδια ειμαι μονο εγω που βλεπω 4 στη φωτογρφια!?

Η πιο απλη εξηγηση , η 1η κοπελα εχει τσακιση 90 μοιρες ενω η 4 ειναι ισια ( στη δεξια μασχαλη), η μια εχει πχ το δεξι χερι πανω απο το αριστερο και το αριστερο ποδι πανω απο το δεξι ενω ή αλλη το αναποδο και τελος η τεταρτη εχει βραχιολι. Οποτε παιρνεις το βραχιολι και την αντανακλαση σου και μετρας ποσες ειανι μεταξυ τους με την ιδια μεσα

10420279_10154545489431840_7791496948913

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν το πας μέχρι τέλους βγαίνουν 12.

• Moderators
Δημοσ.

Αν το πας μέχρι τέλους βγαίνουν 12.

ναι μιλαμε για ποσες "διαφορετικες" κοπελες υπαρχουν οχι με τις αντανακλασεις τους

Δημοσ.

2 κοπέλες

2 καθρεφτες αριστερά δεξιά.

Η μικρούλα επαναλαμβάνεται στο καθρέφτη και μετά από 2 μεγάλες... και ξανά μετά η ίδια πατέντα.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδια ειμαι μονο εγω που βλεπω 4 στη φωτογρφια!?

Η πιο απλη εξηγηση , η 1η κοπελα εχει τσακιση 90 μοιρες ενω η 4 ειναι ισια ( στη δεξια μασχαλη), η μια εχει πχ το δεξι χερι πανω απο το αριστερο και το αριστερο ποδι πανω απο το δεξι ενω ή αλλη το αναποδο και τελος η τεταρτη εχει βραχιολι. Οποτε παιρνεις το βραχιολι και την αντανακλαση σου και μετρας ποσες ειανι μεταξυ τους με την ιδια μεσα

10420279_10154545489431840_7791496948913

3 ειναι, η 1η και η τελευταια ειναι ιδιες..

Μπορει και 2

Επισκέπτης
Δημοσ.

ναι μιλαμε για ποσες "διαφορετικες" κοπελες υπαρχουν οχι με τις αντανακλασεις τους

3.

• Moderators
Δημοσ.

Τότε κάποιος ας διαψεύσει την αιτιολογία μου με επιχειρήματα. Η πρώτη και η τελευταία Δεν είναι ίδιες πρόσεξε το βραχιόλι και τα χέρια που είναι Ανάποδα

Δημοσ.

2 κοπέλες με 2 καθέφτες ρε παιδιά

Σπεκ το βραχιόλι που λές είναι στο αντίθετο χέρι απο αυτό της αντανάκλασης, ο καθρέφτης τα γυρίζει ανάποδα.

• Like 2
Δημοσ.

Τότε κάποιος ας διαψεύσει την αιτιολογία μου με επιχειρήματα. Η πρώτη και η τελευταία Δεν είναι ίδιες πρόσεξε το βραχιόλι και τα χέρια που είναι Ανάποδα

Μα στην αντανακλαση το βραχιολι σωστα δεν φαινεται αφου ειναι στο αλλο χερι.. Προσεξε πιο χερι εχει ακουμπησμενο απο πανω, αυτο χωρις το βραχιολι, το οποιο καλυπτει το βραχιολι απο το να φανει στον καθρεφτη

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αν και δεν ισχύει τότε εξηγήστε μου τη. Τσακιση που κάνει το φόρεμα στην πρώτη κοπέλα στο ύψος της δεξιάς μασχάλης που είναι σε ορθή γωνία ενώ στην 4 είναι ίσια

Δημοσ.

Ρε σπεκτ μας δουλεύεις? Είναι η άλλη μασχάλη αυτή που λες, ο καθρέφτης γυρίζει το είδωλο ανάποδα.. 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...