deesnider Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Συγγνώμη τρισμέγιστε Dee :'( ήδη νιώθω τόσο άσχημα που σκέφτομαι να αυτομαστιγωθώ. Μην ειρωνεύεσαι εσύ και άσε τα «σκέφτομαι» κατά μέρος! Εκτελείς πάραυτα και ανεβάζεις φωτογραφία τής βουρδουλιασμένης πλάτης... ...για να είμαστε και on-topic, όχι τίποτα άλλο... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2016 από deesnider 3
gon1332 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Πιστεύω πως αν αυτομαστιγωθεί με τις χορδές της κιθάρας του Παντελίδη θα τσούξει περισσότερο. Απλά ρίχνω ιδέες. 2
*nenya* Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μην ειρωνεύεσαι εσύ και άσε τα «σκέφτομαι» κατά μέρος! Εκτελείς πάραυτα και ανεβάζεις φωτογραφία της βουρδουλιασμένης πλάτης... ...για να είμαστε και on-topic, όχι τίποτα άλλο... On topic: 14
hackerW32 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 οταν το κανει ενας καύλας δεν τρεχει τιποτα, οταν το κανω εγω μου κανουν ασφαλιστικά μετρα.. 29
CleanthisD Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 οταν το κανει ο τύπος με το χρυσό ρολοϊ δεν τρεχει τιποτα, οταν το κανω εγω μου κανουν ασφαλιστικά μετρα.. 8
george_gr1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημιουργική γλωσσολογία (κατά το δημιουργική ασάφεια του ΓΒ). Επίσης είναι και μια μικρή σούβλα. Άρα σουβλάκι. Με αυτήν την εξήγηση δεν στέκει η λέξη σουβλάκι για τον γύρο γιατί αυτό που αγοράζεις δεν περιέχει το generic concept "σούβλα/σουβλίζω" με κανέναν τρόπο. Και η βέργα του γύρου που είναι μεν μια "σούβλα", αφενός παραείναι μεγάλη για να χρησιμοποιηθεί για αυτήν το υποκοριστικό "σουβλΑΚΙ", αφετέρου όταν ζητάς σουβλάκι στην Αθήνα δεν σου δίνουν όλη τη βέργα αλλά ένα τμήμα του περιεχομένου της που δεν είναι το ίδιο. Παιδια για να μην τσακωνεστε, φερτε να τα φαω εγω, μου αρεσουν και σαν καλαμακια και σαν σουβλακια και σαν καλαμαρακια. Πειναω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις