leonidas_fs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Want! Oλα τα θέλω! Αύριο θα ανεβάσω τον φάκελο με τα πιο geek θέλω Πηγή απο αυτές τις υπέροχες φώτο;
giorgolavos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Για ξήγα μας και σ' εμάς των παιδιών των 80's κι εγω των 80's ειμαι. εμενα (και αρκετων φιλων μου) μολις εβγαινα το απογευμα να παιξω, μου ελεγε η μανα μου να γυρισω μολις αναψουν οι λαμπες στον δρομο. Αυτο ηταν το ρολοι. Αν δεν γυριζα μολις αναβαν τα φωτα, καλυτερα να μην γυριζα καθολου.
gatokoritso Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Want! Oλα τα θέλω! Αύριο θα ανεβάσω τον φάκελο με τα πιο geek θέλω 1)πολυ φως και πλαφα λουφα και δεν λεω αν πιασει καμια καταιγιδα .next 2)πολλα φωτα παλι,που θα απλωνω τα ρουχα?next 3)lol δεν ειμαι ουτε 5 ουτε καλικατζαρος.next 4)αντε να αραξεις να πιεις ενα ποτο σε αυτα τα ρημαδια.κωλος σε 3..2..1.next 5)δεν εχω κατι να πω.εχει και πολυ χωρο για τα χιλιαδες αφρολουτροσαμπουανοκρεμες μ. 6)οχι. περιμενω τον επομενο φακελο 2
nicoc89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 ωραία τα υπόλοιπα στο είδος τους αλλα αυτό δεν φαίνεται βολικό για σεξ , ποιος ο λόγος να το έχεις ? 1
Daemonos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 1)πολυ φως και πλαφα λουφα και δεν λεω αν πιασει καμια καταιγιδα .next 2)πολλα φωτα παλι,που θα απλωνω τα ρουχα?next 3)lol δεν ειμαι ουτε 5 ουτε καλικατζαρος.next 4)αντε να αραξεις να πιεις ενα ποτο σε αυτα τα ρημαδια.κωλος σε 3..2..1.next 5)δεν εχω κατι να πω.εχει και πολυ χωρο για τα χιλιαδες αφρολουτροσαμπουανοκρεμες μ. 6)οχι. περιμενω τον επομενο φακελο 6
gatokoritso Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 αργει το πασχα.τι να τα κανω τα ζα?next.
Daemonos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 αργει το πασχα.τι να τα κανω τα ζα?next. Κρίση!!! τυράκι γαλατάκι, και κρεατάκι, μαλλί να πλέκεις για ρούχα! και συντροφιά! έχει και μέρος να απλώσεις και αυλή να πιείς καφέ!! τι άλλο θέλεις?!?! Γυναίκες... δεν ικανοποιούνται με τίποτα ρε παιδί μου...! 5
marduc812 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Πηγή απο αυτές τις υπέροχες φώτο; Είναι κάποιες από 4chan και άλλες από tumblr. Δεν είναι από κάτι συγκεκριμένο.
marduc812 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ξεκινάω με τα αγαπημένα μου. [ / s Έχει και άλλα εδώ απλά είναι πολλά και δεν έχω την υπομνή να τα ανεβάσω ένα ένα.Δείτε 'ολα έχει και ένα δωράκι bonushttp://imgur.com/a/1ALot 8
yannis27gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Κρίση!!! τυράκι γαλατάκι, και κρεατάκι, μαλλί να πλέκεις για ρούχα! και συντροφιά! έχει και μέρος να απλώσεις και αυλή να πιείς καφέ!! τι άλλο θέλεις?!?! Γυναίκες... δεν ικανοποιούνται με τίποτα ρε παιδί μου...! Άμα απευθυνόσουν σε σερνικό, θα πρόσθετες στη λίστα ωφελειών και το ...σεξ;
Daemonos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Άμα απευθυνόσουν σε σερνικό, θα πρόσθετες στη λίστα ωφελειών και το ...σεξ;
evabb Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 ωραία τα υπόλοιπα στο είδος τους αλλα αυτό δεν φαίνεται βολικό για σεξ , ποιος ο λόγος να το έχεις ? σεξ σε μπανιερα/τζακουζια κτλ ειναι οτι πιο fail υπαρχει. δεν εχει λογο υπαρξης 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις