arxaggelos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Είναι στη κατηγορία "ενδιαφέρουσες" Τις έβαλα επειδή γράφει "Ενδιαφέρουσες"... Θές να πεις ότι τις έβαλες στις "ενδιαφέρουσες"; Μίλα ξεκάθαρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2014 από tarantules 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Για ξήγα μας και σ' εμάς των παιδιών των 80's Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 μαλλον θα λεει για μας του 80΄. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marduc812 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Want! Oλα τα θέλω!Αύριο θα ανεβάσω τον φάκελο με τα πιο geek θέλω 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Για ξήγα μας και σ' εμάς των παιδιών των 80's Λογικά το λέει σε αντίθεση με τα σημερινά δεδομένα, που δεν παίζουν εξω καθόλου; Όντως κι εγώ κατέβαινα για μπάλα και όταν ήασταν πολύ μικροί γυρνούσαμε όταν νύχτωνε...ασχέτως ώρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Το Global Warming μετονομάστηκε σε Climate Change για να είναι επίκαιρο, τα βίαια καιρικά φαινόμενα υποτίθεται πως οφείλονται κι αυτά στο GW σαν βαλβίδες ανακούφισης του κλίματος. Εγώ επιμένω πως η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μια απάτη για να τα κονομάει η "περιβαλλοντική" βιομηχανία, κ κύριος παράγοντας του πόσο κρύο ή πόσο ζέστη κάνει, παραμένει για μένα ο ήλιος και η δραστηριότητά του. Όλα τα άλλα είναι μαλακίες κι εγώ είμαι απόλυτος σε αυτό. Είναι οσο απάτη ήταν και η τρύπα του όζοντος το '80-'90 που μας είχαν ΠΡΗΞΕΙ τους όρχεις σαν παιδιά και μας έδειχναν τη γή το 2000 χωρίς στρώμα όζοντος αν συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τα κακά σπρέυ με τα CFC. Βρε το γαμήσαμε το θέμα, τα σπρέυ μπορεί να άλλαξαν προωθητικό, οι εκατομμύρια συσκευές κλιματισμού που πετάχτηκαν ΌΠΩΣ να 'ναι απελευθέρωσαν τόννους φρέον στην ατμόσφαιρά, για να να αντικατασταθούν από τις "οικολογικές" με το σκατά φρέον που για να πιάσει τη ψύξη που έπιανε με το παλιό θέλει τον τριπλάσιο χρόνο(πάρε ινβέρτερ καίει λιγότερο ΧΑ!) Απάτη, απάτη , απάτη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις